Pomladna kolecija cvetličnega nakita je tu! Cvetovi dišečega gloga, za večno zapisani v kompletu nakita iz smole.

Glog - cvetlični nakit - pomladna kolekcija

Pomlad je razprla cvetove številnim cveticam, ki v teh dneh kraljujejo po vrtovih, tratah, gozdovih in poljih. Rdeči mak, cvetoči divji kostani, španski bezeg in številne druge cvetice, grmovja ter drevesja se bohotijo pod težo zelenega listja in živopisanih cvetov. Pred tedni sem vsak dan med sprehodi v naravi nabirala cvetje, ga nato doma obdelala za vdelavo v cvetlični nakit, ki ga izdelujem iz visoko kakovostne smole, v teh dneh pa nastajajo pod mojimi rokami številni unikatni izdelki – ogrlice, prstani, zapestnice in uhani.

Glog - cvetlični nakit - ogrlica, prstan, uhani, pomladna kolekcija cvetličnega nakita

Glog – cvetlični nakit – ogrlica, prstan, uhani, pomladna kolekcija cvetličnega nakita – Za ogled izdelkov in naročilo kliknite na sličico in obiskali boste e-trgovino Unikatnica.com.

Tokrat vam predstavljam prav poseben komplet čudovitega cvetličnega nakita, ki je primeren tudi za najbolj slavnostne priložnosti, kot so poroke, birme, pa tudi vsakedanji sprehodi po mestu ali preživeti čas na delovnem mestu bodo lepši s takšnimi kosi unikattnega nakita. Cvetovi dišečega gloga so v tem tednu našli pot v ogrlico, prstan in uhane, ki so na voljo v moji e-trgovini Unikatnica.com na polički, kjer se nahaja cvetlični nakit.

Glog - cvetlični nakit - ogrlica, pomladna kolekcija cvetličnega nakita

Glog – cvetlični nakit – ogrlica, pomladna kolekcija cvetličnega nakita – kliknite na sličico za ogled izdelka v povečavi in naročilo.

Glog - cvetlični nakit - prstan, pomladna kolekcija cvetličnega nakita

Glog – cvetlični nakit – prstan, pomladna kolekcija cvetličnega nakita – klinite na sličico za ogled izdelka v povečavi in naročilo.

Glog - cvetlični nakit - uhani, pomladna kolekcija cvetličnega nakita

Glog – cvetlični nakit – uhani, pomladna kolekcija cvetličnega nakita – kliknite na sličico za ogled izdelka v povečavi in naročilo.

Glog - cvetlični nakit - ogrlica, pomladna kolekcija cvetličnega nakita

Glog – cvetlični nakit – ogrlica, pomladna kolekcija cvetličnega nakita – kliknite na sličico za ogled izdelka v povečavi in naročilo.

Izdelke sem izdelala iz visoko kakovostne in zdravju prijazne smole. Cvetovi gloga so neverjetno lepi, a izjemno krhki, saj njegove cvetne lističe v vetru, podobno kot snežinke, razpiha že lahna sapica. Zato sem še toliko bolj vesela, da sem jih uspela ohraniti v njihovi prvotni obliki. Glog (latinsko Crataegus laevigata, po angleško pa mayflower), raste v pretežnem delu Evrope in je zelo zdravilen. ? Cvetovi in rdeči plodovi gloga znižujejo krvni pritisk, jagode pa so tudi bogate z vitaminom C in karotenom. Iz posušenih in zmletih rdečih plodov lahko pripravite moko ali iz njih skuhate marmelado in okusen kompot. K izdelku v lični darilni škatlici priložim tudi ? opis in simboliko cvetja, tako izdelek predstavlja lepo in unikatno slovensko darilo.

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.