Januarska polna luna in kolekcija cvetličnih angelsko vilinskih ogrlic

Angelsko vilinske cvetlične ogrlice v obdobju januarske polne Lune

V obdobju polne Lune (super krvava modra Luna ravno, ko pišem te besede, sije nad nami, danes pa se obeta še Lunin mrk, sicer pa je to že druga polna luna v januarju) so ponavadi občutenja najrazličnejših energij, ki prežemajo ne le svet ustvarjalnosti, pač pa tudi vse ostalo, kar vidimo okoli sebe, še toliko močnejše.

Cvetlični angeli

Cvetlični angeli in vilinke, kar 21 sem jih izdelala in zagotovo se jim v kratkeem pridruži še kakšen.

Luna, naš naravni satelit, namreč vpliva ne le na razpoloženje in čustva ljudi, pač pa tudi na naša telesa ter telesa živali, na rastline ter na vso živo naravo. Kako tudi ne bi vplivala na vse nas, ki nam po žilah teče ustvarjalna kri. Znova imam v nastajanju svežo kolekcijo prav posebnega nakita – angelsko vilinskih cvetličnih ogrlic, ki jih tudi sicer ponavadi ustvarjam ravno v obdobju polne lune.

Angelsko vilinska cveltična ogrlica 1

Cvetlični angel, ki sem ga izdelala iz cvelnih lističev domače orhideje ter enoletne suholetnic, posredi sem mu dodala še srebrno nitko, angela pa bom vstavila v smolo in iz nje oblikovala cveltično ogrlico.

Dneve in dneve sem vzgajala in nabirala? cvetje, vsakega previdno shranila, posušila ter pripravila za nadaljnjo obdelavo ter ure in ure nato izrezovala telesca in krilca angelov iz cvetnih lističev domačih orhidej, jim za glavice nameščala cvetove domačih, gozdnih in travniških rož, nato sem vsakemu vzdolž telesca namestila še srebrno nitko, ki predstavlja življenjsko energijo. Včeraj sem cvetlične motive angelov in vilink napolnila še z žarki Sonca, vseskozi pa nanje sveti že skorajda polna super modra krvava Luna, danes je namreč najbližje naši Zemlji in sveti še posebej močno, saj je tudi precej večja.

Cvetlični angel - bela orhideja

Cvetlični angel, čisto poseben je, saj sem ga izdelala iz domače orhideje in mu za glavico izbrala cvet enoletne suholetnice, v rokah pa nosi zvezdice, žarke upanja.

Posebnost teh cvetličnih angelov, iz katerih bom naredila angelsko vilinske cvetlične ogrlice je v tem, da jih, ko se polnijo z močjo polne Lune, prežema njena energija, ki vplliva na vse žive organizme; cvetje, ljudi in živali. V naslednjih dneh me čaka še veliko dela (mešanje in vlivanje smole, potapljanje in nameščanje cvetja, brušenje, poliranje, lakiranje izdelkov ter ostale finese), počasi pa bodo v prvih februarskih dneh nastajale tudi že prve cvetlične ogrlice z motivi teh čudovitih angelov in vilink, ki nosijo prav posebna sporočila za ljudi, ki si jih bodo izbrali. 

Cvetlični angel - orhideja, vrtnica

Cvetlični angel, ki sem ga izdelala iz cvetnih lističev domače orhideje in pravega cveta domače mini vrtnice.

Vsak cvetlični angel iz sličic je   poseben. In kar 21 jih je. A vsak je drugačen, vsak ima svojo posebno moč, vsak nosi svojo zgodbo, ki jo je mati Narava zapisala v cvetje, iz katerih sem jih izdelala. Utelešajo ljubezen, energijo polne Lune, v obdobju katere jih venomer izdelujem, pa tudi energijo Sonca, na katerem jih polnim ob nastajanju. Utelešajo energijo nesmrtnosti duše in vsega lepega, kar ta nosi za časa življenja na zemlji in tam, zgoraj.

Cvetlični angel - orhideja, amobium

Tega cvetličnega angela sem izdelala iz cvetnih lističev orhideje in avtohtone avstralske rože, imenovane amobium.

Angele in vilinke sem izrezala in sestavila iz doma in v naravi nabranega cvetja, sredi telesca pa sem jim namestila še srebrno nitko, ki predstavlja življenjsko energijo.  Vsak izdelek spremlja v lični darilni škatlici tudi posebna zgodba o nastanku cvetličnih angelov in vilink ter opis in simbolika posameznega cvetja, ki jo ima zase ter v odnosu do drugih elementov ogrlice. Vsako bo spremljala zgodba o nastanku cvetličnih angelov, skupaj z opisom izbranega cvetja ter njegovega pomena ter simbolike. Več mojih cvetličnih izdelkov najdete v e-trgovini https://unikatnica.com/lang-si/

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.