Lepota neokrnjene narave

LEpota neokrnjene narave

Še obstajajo predeli narave, kjer se zazdi, da se je ustavil čas. Brezčasna galerija, ki povabi slehernega človeka, da si odpočije utrujenega duha in ga poživi, da lahko klubuje vsakdanu. Ali pa zgolj, da dobi navdih, kako navdihniti druge in sebe za nastanek nečesa novega, boljšega, koristnega. Tam so vode še vedno čiste in pitne, živali živijo življenje brez ograj in cvetje raste v svojem redu in se barva s samosvojo paleto barv. Zares smo lahko hvaležni za privilegij, da nam je dano živeti na takšnem edinstvenem koščku raja na Zemlji. Naj ga človeška zdrava razsodnost ohrani takega kot je. ?

Neokrnjen predel narave v enem izmed dolenjskih gozdov, skozi katerega teče potok s pritoki pitne vode.
Upam, da človeška zdrava razsodnost uspe ohraniti neokrnjenost tega angelsko lepega predela narave.

Pokazatelj čistosti voda so tudi potoči raki, ki še vedno plavajo v potokih tega predela gozda. Le v najhujši poletni vročini, ko voda ponekod v pritokih presahne, se zazdi, da v mulju ni več živeža, a ob prvem deževju narava znova oživi.

Prisotnost potočnih rakov v vodi je pokazatelj čistosti voda, tudi v temle potoku ter njegoih pritokih plavajo potočni raki.
Tisoč odtenkov zelene…le nekaj korakov stran, ko človek pride na plano obsijan s soncem, ga prevzame paleta živopisanega cvetja.

Ičete izvirno in unikatno slovensko darilo za svoje poslovne partnerje, zase ali vam bližnje osebe? Vabljeni v mojo e-trgovino Unikatnica.com, lahko pa me pokličete tudi na tel. 041 349 658 oz. mi pišete na info@unikatnica.com, če si želite izdelave unikatnega izdelka po naroočilu. Z veseljem se bom odzvala v najkrajšem možnem času.

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.