Unikatni nakit – poslovno darilo

Unikaten nakit kot lepo unikatno poslovno darilo.

Unikaten nakit kot lepo unikatno poslovno darilo.

Unikatni nakit kot poslovno darilo – razveselite svoje sodelavke in poslovne partnerice, pokažite jim, da so za vas edinstvene ženske tudi v poslovnem svetu  

   

Oglejte si predstavitveni video unikatnega, ročno izdelanega nakita, ki ga izdelujem.  

Brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov

Brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov, v katerem najdete tudi unikaten nakit iz različnih kolekcij za poslovne dogodke ter posebne in vsakdanje priložnosti).

  

Torej – poizkusite. Polepšajte jim dan, praznik ali poseben poslovni dogodek preprosto tako, da jim podarite unikaten kos ročno izdelanega nakita.  

   

Zakaj imajo ženske rade unikatni nakit?  

Vsaka ženska je unikatna, posebna, drugačna od drugih žensk ter edinstvena. Svojo edinstveno pojavnost ponavadi navzven najlažje izrazi prav z izbranim kosom obačila ter z modnim dodatkom. Vsi namreč vemo, da je (žal) v očeh večine ljudi zunanja pojavnost (modni dodatek, obleka, lasje) tista, ki najprej stopi v ospredje. To pa je lahko po drugi strani tudi prednost!  

 • unikaten kos nakita – pika na i izbrani kombinaciji oblačila

Prav zaradi tega je, po drugi strani, toliko lažje zaokrožiti svojo edinstveno zunanjo podobo, saj to lahko najlažje storimo kar z ličnim, unikatnim kosom nakita, ki bo najlažje in najenostavnejše dopolnil izbrano kombinacijo oblačila. Namreč, ko imajo ženske že izbrano kombinacijo oblačila, čevljev in ličila, se ponavadi skoraj vsaka vpraša še:  

 • kakšen nakit naj izberem, da bo dopolnil izbrano kombinacijo oblačila?

V množici informacij s strani različnih medijev (TV, časopisi, revije, internet), ki narekujejo modo, je danes zaradi tempa življenja težko najti zares unikaten, edinstven in poseben modni dodatek. Trgovski centri so namreč zasičeni z bižuterijo, v zlatarnah unikatnega nakita, razen po naročilu, skorajda ni moč zlahka dobiti ali pa le-ta stane celo premoženje.  

 • unikaten kos nakita – v očeh ženske prava dragocenost

Unikaten kos nakita zaradi svoje sporočilnosti (sporoča, da je dodatek na ženski edinstven) še dopolni in poudari njeno edinstveno podobo, tudi karakter.  

    

 • flegmatik, sangvinik, kolerik ali melanholik? Kakšen unikaten kos nakita pristoji različnim ženskam?
Brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov

Brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov, v katerem najdete tudi unikaten nakit iz različnih kolekcij za poslovne dogodke ter posebne in vsakdanje priložnosti).

Ženske, ki so po naravi bolj živahne (sangviniki in koleriki), imajo raje močne, bolj izrazite barvne kombinacije, vzorce nakita, pa tudi nenavadne oblike. 

Ženske, ki so po naravi bolj umirjene (flegmatiki in melanholiki), pa imajo raje bolj umirjene barvne kombinacije ter morda manj izrazite in izstopajoče oblike modnega dodatka – prav vse pa si želijo edinstvenih, neponovljivih oblik, vzorcev in barvnih kombinacij

Več o tem, kakšne vrste unikatnega nakita pristojijo različnim osebnostnim tipom žensk, si lahko preberete in ogledate tudi v brezplačnem e-katalogu unikatnih daril in izdelkov v rubriki Unikaten nakit.  

 
Unikatni nakit tudi kot poslovno darilo – kaj sporočate ženskam v poslovnem svetu z unikatnim nakitom kot darilom?

   

 • Vsakdo izmed nas želi biti cenjen, spoštovan in vreden v očeh drugega človeka.
Unikaten kos nakita je lahko tudi lepo in unikatno poslovno darilo. Vaše sodelavke ali poslovne partnerice bodo zagotovo hvaležne in vesele takega darila, še posebej, če ga bodo prejele od nekoga, od kogar tega sploh ne bi pričakovale.
Ko ženski, ki je vaš poslovni partner ali sodelavka, podarite za darilo unikaten kos nakita, ji s tem sporočate naslednje: 
 • da imate čut za kvaliteto, lepoto in dober okus za najbolj izbrane izdelke
 • da jo v poslovnem svetu cenite tudi kot žensko
 • da je v vaših očeh cenjena, spoštovana, dragocena in pomembna oseba
 • da je za vas edinstvena v poslovnem svetu
 • da želite nanjo kot na poslovno partnerico ali sodelavko narediti pozitiven vtis 

V čem je posebnost unikatnega nakita, ki ga izdelujem?
 

Ves unikaten nakit, ki ga izdelujem in predstavljam v brezplačnem e-katalogu unikatnih daril in izdelkov, je poseben zaradi tega, ker:  

 • vsak kos unikatnega nakita v sebi nosi “moj pečat” ljubezni do ustvarjanja lepega, uporabnega in edinstvenega
 • je vsak kos unikatnega nakita unikat – vsak izdelek je edinstven, neponovljiv, kar pomeni, da nikjer drugje na svetu in v nobeni trgovini ne boste našli enakega izdelka
 • je vsak del unikatnega nakita ročno izdelan
 • je izdelan z veliko mero natančnosti – vsakemu kosu unikatnega nakita sem namenila pri izdelavi veliko mero pozornosti in natančnosti
 • je vsak vzorec na unikatnem kosu nakita edinstven, neponovljiv, povsem drugačnih oblik in barv

   

Brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov

Brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov, v katerem najdete tudi unikaten nakit iz različnih kolekcij za poslovne dogodke ter posebne in vsakdanje priložnosti.

Kje si lahko ogledam in  kako naročim unikaten nakit?  

 • kje si lahko ogledam unikaten nakit?

Vse kose unikatnega nakita, ki jih imam na zalogi, vabljeni, da si jih ogledate v brezplačnem e-katalogu unikatnih daril in izdelkov.  

Za naročilo e-kataloga izpolnite obrazec in potrdite vaše naročilo e-kataloga. Takoj po naročilu boste na vaš e-naslov prejeli povezavo z geslom za dostop do e-kataloga.  

 • kako lahko naročim unikaten nakit?

V e-katalogu unikatnih daril in izdelkov je vsak izdelek, tudi unikaten nakit, predstavljen s sliko, opisom, šifro ter možnostjo naročila

Če boste želeli naročiti določen kos unikatnega nakita, boste v e-katalogu ob sliki izdelka zagledali možnost izbire klika na povezavo za naročilo izdelka, na katero boste kliknili in sporočili vaše kontaktne podatke.  

Več o pogojih naročanja in dostave izdelkov pa si preberite v Splošnih pogojih naročanja in dostave izdelkov

 • imate še kakšno vprašanje ali komentar?

Sporočite mi ga na info@nina-kolar.com in v najkrajšem možnem času vam bom odgovorila.