Ustvarjalne ideje – Papirnata snežinka

Papirnata snežinka - snežinka iz papirja - ustvarjalne ideje

V naših krajih letošnjo zimo še nič ne diši po snegu, zato sem se odločila, da zimo prikličem z izdelavo papirnate snežinke, ki vam jo prikazujem v tokratnjem prispevku. Snežinka iz papirja, ki jo bomo ustvarili, je povsem enostavna za izdelavo, tako da jo lahko ustvarite tudi z otroki. Pazite le, da jim boste dali v roke škarje, s katerimi se ne bodo poškodovali oz. morajo biti pri izdelavi pod vašim nadzorom. Za izdelavo lahko uporabite papir formata A4 ali pa uporabite takšnega, ki ima vse stranice enako dolge – v tem primeru lahko prvi del, ko bomo odrezali odvečen pas papirja, tudi izpustite. Če imate pri roki kakšen svetleč papir, vas bo nastala snežinka izpod vaših rok še toliko bolj navdušila, saj jo lahko uporabite v različne namene:

  • z njo lahko okrasite stene otroške sobe
  • z njo lahko polepite večje predmete
  • nalepite jo lahko na okenske šipe
  • ali pa jo uporabite kot ličen podstavek za vaze oz. kozarce

Idej, kako uporabiti tako nastalo snežinko iz papirja, je nešteto. Tukaj si oglejte video tutorial za izdelavo snežinke:

Če bi si radi ogledali še več ustvarjalnih idej, vas vabim, da se prijavite na ustvarjalne e-novičke Ustvarimo skupaj, v katerih najdete kopico ustvarjalnih idej in nasvetov, video tutorialov in prispevkov, e-novičke pa izdajam 1x na teden. Če imate tudi sami kakšen predlog za izdelavo kakšnega izdelka, mi pišite na info@nina-kolar.com ter mi podajte predlog, kaj bi si želeli videti v naslednjih ustvarjalnih idejah oz. e-novičkah. Če bom le lahko, bom vašo željo izpolnila.


Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.