7 urna ustvarjalna delavnica: Izdelava nakita v tehniki mille fiori, Novo mesto

Ustvarjalna delavnica - izdelava nakita v tehniki mille fiori - Novo mesto, 28. in 29. 11. 2013

7 urna ustvarjalna delavnica – 18. in 19. marec 2014 v Novem mestu – izdelava unikatnega nakita v tehniki mille fiori (oba dneva med 17:00 in 20:30 uro)

Delavnica bo potekala v dveh delih, oba dneva med 17:00 in 20:30 uro. Na delavnici bomo izdelovali prečudovite kose unikatnega nakita, ki bodo okrašeni z vzorčki, izdelanimi v tehniki mille fiori. Ogrlice, zapestnice, obeske, prstane ter uhane bodo krasili barviti in povsem unikatni vzorčki raznovrstnih pisanih in različnih oblik rožic, zvezdic ter metuljev. Kliknite na povezavo za podroben opis oz. program delavnice. Program delavnice:

1. dan: na delavnici se bomo prvi dan spoznali s tehniko mille fiori in si skicirali čisto svoj unikaten vzorček, ki bo krasil vaše čudovite kose nakita- Določili bomo tudi barvno kombinacijo ter izdelali vzorček. PRed izdelavo si boste skicirali tudi vzorec oz. načrt izgleda kosov nakita (ogrlice, zapestnice, obeski, uhani) oz. osnov. Izdelali pa bomo tudi osnove za izdelavo kosov nakita, ki jih boste potem naslednji dan povezali v zaključenekose nakita. Osnove boste okrasili z unikatnimi vzorčki, narejenimi v tehniki mille fiori.

2. dan: zapečene delčke, ki jih bomo zapekli že prejšnji ali ta dan, vam bodo služili pri povezovanju osnov v končne izdelke. Te osnove oz. delčke boste najprej polakirali in jih nato z žicami, vrvicami ter ostalimi delčki povezali v igrive ter modne kose nakita. Pod vašimi prsti bodo tako nastajale prečudovite ogrlice, uhani, zapestnice, obeski in prstani. Med peko vam bom razložila, kako se izdelajo še prenekateri drugi vzorčki, s katerimi se boste nato lahko poigravali tudi doma. Izdelke boste na delavnici izdelave unikatnega nakita lahko tudi pofotografirali, odgovorila pa vam bom na vaša vprašanja ter zaupala kar nekaj ustvarjalnih trikov in nasvetov, da boste unikatni nakit lažje izdelovali po delavnici tudi doma

Cena delavnice: (7 ur) – 49,00 EUR, investicijo lahko poravnate najkasneje 3 dni pred delavnico (do vključno 15. 3. 2014), na podlagi izdanega predračuna, ki ga prejmete po prijavi na delavnico.

Material, pripomočki, prigrizki: prigrizki, pijača, material in vsi pripomočki so všteti v ceno, na delavnico prinesite le dobro voljo, oblecite pa se v udobna oblačila, saj bomo veliko valjali, gnetli, lepili, barvali, pekli in predvsem delali z rokami.

Lokacija delavnice: Knjižnica Mirana Jarca v Novem mestu, velika čitalnica, Rozmanova ulica 28 (kliknite tukaj za zemljevid), točen termin delavnice bo dodan naknadno (o tem vas bom obvestila ob prijavi preko e-pošte).

Vse izdelke boste po končani delavnici odnesli domov, zraven pa še kopico ustvarjalnih idej in nasvetov – hkrati boste na delavnici izvedeli tudi, kako tržiti svoje izdelke, saj obstaja kar nekaj kanalov, s pomočjo katerih lahko s svojimi izdelki polepšate življenja drugih.

Prijava: število mest je omejeno, zato je zaželjena predhodna prijava na delavnico. Na delavnico izdelave nakita v Novem mestu se prijavite tako, da izpolnete spodnji kontaktni obrazec ali pa pišete na info@nina-kolar.com oz. pokličete na 041 349 658 (od ponedeljka do petka, med 11:00 in 17:00 uro).

Ime*

Priimek*

E-naslov*

Telefonska številka*

Aktualne delavnice - označite, na katero delavnico se prijavljate
Ljubljana (od 17:30 do 21:30 ure, Strelišče, Dolenjska cesta 11), 26. 02. 2015 - 4 urna delavnica izdelave nakita iz žice - Cena: 32,90 EURNovo mesto (točen termin delavnice bo znan nakdnadno) - 8 urna delavnica izdelave mozaičnega nakita - Cena: 49,00 EUR4 urna delavnica izdelave nakita iz gline ki se suši na zraku - Cena: 29,00 EUR (novi termini bodo znani v kratkem)7 urna delavnica Izdelava unikatnega nakita iz Cernit mase (prstani; obeski; ogrlice; uhani; zapestnice) v tehniki mille fiori - Cena 49,00 EUR (novi termini bodo znani v kratkem)8 urna delavnica mozaičnega nakita - ( cena in točen datum delavnice bosta znana v kratkem)

Stanujete v mestu, ki je preoddaljen od kraja izvedbe delavnic? Označite, v katerem mestu bi se še želeli udeležiti delavnic ter katere delavnice
Slovenska BistricaMariborMurska SobotaPrimorska4 urna delavnica - Izdelava nakita i žice4 urna delavnica - Izdelava nakita iz gline, ki se suši na zraku7 urna delavnica - Izdelava nakita iz polimerne gline v tehniki mille fiori (tisoč rožic)8 urna delavnica mozaičnega nakita - (Cena in točen datum delavnice bosta znana v kratkem)

Želite prejemati obvestila o novih terminih delavnic?

Zadeva

Sporočilo

Prijava

 

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.