Cvetlični nakit – novi izdelki v nastajanju

Cvetlični nakit - novi izdelki v nastajanju

Joj, kako rada imam cvetice! Navdušujejo me zaradi raznolikosti barv, oblik, velikosti, vonjev in tekstur. Venomer, ko grem na kakšen sprehod ali pohod v naravo, oprezam za živobarvnimi cveticami, tudi grmovjem, plevelom….sratka, za vsem, kar cveti 🙂 In seveda si ne morem kaj, ne da bi na teh sprehodih utrgala nekaj popkov, cvetov ali lističev teh cvetic. Te doma potem skrbno prepariram oz. obdelam tako, da postanejo ti primerni za vdelavo v smolo, iz katere nato po 3-4 dneh nastanejo čudoviti prstani, uhani, ogrlice, obeski in zapestnice, kakršne najdete v moji zadnji, cvetlični kolekciji nakita.

Ste vedeli, da je najbolj pogosta barva pri cveticah v naravi rumena? To pa zato, ker jo oko živali najprej opazi – to je pomembno zaradi opraševanja. Rumena barva namreč privablja metulje, ptice, čebele, čmrlje in druge žuželke ter živali, ki raznašajo pelod, da se lahko cvetice in drugo rastlinje razmnožuje. Kako velika sreča me preplavi, kadar ugledam kakšno povsem novo cvetico, ki je doslej nisem še nikoli! :)) Takrat se mi nasmeh razleze od ene do druge strani ušes. Cvetlični nakit, ki ga izdelam iz takšne cvetice, mi tako še bolj priraste k srcu in včasih se je kar težko posloviti od njega.

Zadnjič sem izdelala čudovit komplet cvetličnega prstana in ogrlice, ki sta ju krasili marjetka in cvetni lističi orhideje. Kompletek nakita je takoj našel lastnico, tako da mi je bilo potem kar malce žal, da si nisem vsaj prstana zadržala zase, a nič zato. Podoben nakit si lahko izdelam kdaj v prihodnje in v veliko zadovoljstvo mi je, ko vidim, da ženske z navdušenjem nosijo cvetlični nakit.

Cvetlični nakit - nova kolekcija - prstan in oogrlica iz orhideje in marjetke.

Cvetlični nakit – nova kolekcija – prstan in ogrlica iz orhideje in marjetke, ki sta takoj našla svojo novo lastnico 🙂

Če bi si radi ogledali najnovejše izdelke iz Cvetlične kolekcije nakita, vas že to sredo, 4. 2. ter ta petek, 6. 2. 2015 vabim, da me obiščete v Qlandii Novo mesto, za stojnico moje e-trgovine Unikatnica.com – našli me boste pred trgovino Müller, med 11:00 ter 19:00 uro. Izdelki na stojnici vam bodo na voljo po promocijskih, zelo ugodnih cenah, zato le pohitite, če želite izbrati zase tiste najlepše kose cvetličnega nakita 🙂

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.