E-katalog: Unikaten nakit

Nazaj na začetno stran e-kataloga unikatnih izdelkov.

Na teh straneh e-kataloga unikatnih daril in izdelkov vas vabim, da si ogledate izbor unikatnega nakita.

Spodaj si izberite željeno kategorijo izdelkov.

 

 • SVEŽE: Cvetlični nakit – unikatni nakit iz pravega travniška, poljskega, vrtnega, gozdnega in domačega cvetja in smole predstavlja čudovito, drugačno in opazno darilo za ženske ob najrazličnejših priložnostih.

Cvetlični nakit

 

 • Čutna eleganca – unikatni nakit ročne izdelave, namenjen izbranim priložnostim. Odlikujejo ga opaznost, ekstravagantnost, eleganca in čutnost.

Čutna eleganca

 

 • Eko nakit iz gline – okolju prijazni, izvirni in unikatni kosi nakita iz posebne gline, ki ne potrebuje pečenja. Izdelki predstavljajo lepo in unikatno slovensko darilo tudi ob najbolj posebnih priložnostih.

 • Metuljev nakit – ročno poslikan, izviren in unikaten avtorski nakit – obeski, prstani in uhani, z motivi barvitih metuljev, ki so mi bili v pomladnih mesecih navdih za nastanek te kolekcije
 • Zmajevi obeski za moške – simpatični, uporabni in izvirni obeski za moške. Obeski imajo simbolni pomen – predstavljajo moško “jang” energijo, moč ter razpon energij med dobrim ter zlim.
Zmajevi obeski - srebrn zmaj
Pikapolonice - nakit za ženske
Nadeni in pojdi! Novi kosi nakita za ženske
Kvačkan nakit
 • kolekcija Unikatni kvačkani uhani – unikatni, ročno kvačkani uhani iz žice, prejice, volne ter dodanih Swarovski kristalov so čudovit modni dodatek ob posebnih priložnostih, saj so izredno moderin, elegantni, opazni ter povsem drugačni od vsega, kar ste vajeni…
Unikatni kvačkani uhani
 • kolekcija unikatnih, ročno izdelanih avtorskih zapestnic METULJ – zapestnice iz povsem sveže kolekcije dihajo v svežini in razigranosti barv, vzorcev oblik in motivov, namenjene pa so prav posebnim, pa tudi vsakdanjim priložnostim: za valete, maturantske plese, prireditve, poročne slovesnosti, kot lepo darilo za rojstni dan ter druge praznike….
Unikatne zapestnice iz kolekcije Metulj
 • kolekcija Pomladne kroglice – unikaten nakit za posebne in vsakodnevne priložnosti. Nakit se lepo poda k pisanim in živobarvnim oblačilom.

 • prstani – nepogrešljivi del vsakdanjika ter nujen dodatek ob vseh posebnih priložnostih
Unikaten prstan iz kolekcije Ciklamna poezija
 • zapestnice – ko ne veste, kako poudariti ali polepšati poteze vaših rok
Zapestnice
 • uhani– poudarite barvo in izraznost vaših obraznih potez in las
 • ogrlice – z njimi si polepšajte in poudarite vaš dekolte
 • obeski – z njimi dopolnite izraznost vašega oblačila
Unikaten obesek iz kolekcije Vijolična eleganca
Unikatni horoskop obeski za moške iz kolekcije HIMANIMUS
 • unikatni Horoskop obeski za ženske – unikatni nakit za ženske, primeren za darila ob rojstnih dnevih, godovih, praznikih, obletnicah. Unikatni horoskop obeski so izvirno in posrečeno darilo.
Unikatni horoskop obeski za ženske

Komu je namenjen unikaten nakit, predstavljen v e-katalogu?

Unikaten nakit, predstavljen na teh straneh, je namenjen ženskam, ki želite poudariti svojo unikatnost, svojo edinstveno osebnost, pojavnost in zaokrožiti svojo celostno vizualno podobo. Namenjen je ženskam, ki želite stopiti iz sveta povprečja in monotonosti oblik ter barv in se ne bojijo biti drugačne.

Zaradi svoje izraznosti nakit pomaga dopolniti vašo izbrano obleko ob različnih priložnostih, prav tako pa kot modni dodatek k oblačilu, ki je povsem nevpadljivo, prida svojo energijsko noto.

Unikaten nakit, ki vam ga predstavljam, ni namenjen tistim ženskam, ki želijo biti skrite in nevpadljive, vendar pa ni agresiven, kar pomeni, da le pomaga ženski, da poudari svojo ženstvenost in ekratnost. Dosednje uporabnice so ga označile kot nakit “izjemno lepih oblik, povsem drugačnih in zanimivih vzorcev, nekaj svojstvenega, zelo ženstvenega in vsestransko uporabnega”.

Copyrights/Avtorske pravice: Nina Kolar, www.nina-kolar.com, 2001-2022.