To soboto na ljubljanskim ARTishu – sveža poletna kolekcija cvetličnega nakita za stojnico z oznako Unikatnica

Cvetlični nakit - sveži izdelki to soboto na ljubljanskem ARTishu
Viseči ročno izdelani uhani iz smole in pravimi cvetovi travniških spominčic iz nove, poletne kolekcije cveltičnega nakita.

Viseči ročno izdelani uhani iz smole in pravimi cvetovi travniških spominčic iz nove, poletne kolekcije cveltičnega nakita.

V veselje mi je, da vas lahko to soboto, 19. 8. 2017, med 10:00 in 19:00 uro povabim k obisku ljubljanskega ustvarjalnega sejma ARTish, na katerem se bom predstavila s svojimi unikatnimi izdelki za stojnico z oznako Unikatnica. Dogodek bo potekal na Gornjem trgu ob Herkulovem vodnjaku, z obiskom pa predlagam, da pohitite v dopoldanskih urah, saj nam bo nebo popoldne poslalo pošiljko dežja 🙂

Vabljeni, da se udeležite tega dogodka, saj bom na stojnici poleg številnih svežih izdelkov iz kolekcije cvetličnega nakita ponujala tudi ročno poslikan glineni nakit ter ročno poslikan nakit iz smole, prvemu kupcu unikatnega izdelka pa bom podarila mini cvetlične uhane s travniškimi spominčicami.

Med svežimi cvetličnimi izdelki bodo zagotovo izstopali izdelki novih oblik (tokrat sem odstopila od standardne popolne oblike kroga ter njegove izpeljanke elipse) in ustvarila izdelke v obliki meseca, pravokotnika in kapljice. Vse izdelke izdelujem ročno, prav tako tudi kalupe in predkalupe, ki jih oblikujem ročno, da lahko nato izdelam kalupe, v katere vlivam smolo ter vstavljam cvetje.

Mini cvetlični uhani s travniškimi spominčicami

Mini cvetlični uhani s travniškimi spominčicami, ki jih bo kot darilo  prejel prvi kupec unikatnih izdelkov na sobotnem ARTish-u. Slika je simbolična, uhančki, ki jih bom podarila, bodo lahko nekoliko drugačni (z eno, dvema ali večimi spominčicami, odvisno od želje prejemnika).

Tak postopek izdelave unikatnih izdekov je sicer dolgotrajen in zahteva precej truda, a videz končnih izdelov odtehta vloženo energijo, v procesu ustvarjanja pa uživam 🙂

Torej – vabljeni to soboto, da me obiščete na ARTish-u. pocukajte me za rokav, vesela bom vašega obiska 🙂

Če se dogodka ne boste mogli udeležiti, pa vas vabim k obisku e-trgovine Unikatnica, da si v njej ogledate ponudbo unikatnih izdelkov in si kakšnega izberete zase ali za vaše najbližje.

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.