Ustvarimo skupaj: e-novičke za vzpodbujanje ustvarjalnosti – Izdelajmo unikatni komplet nakita (uhani in zapestnica) 2. del

Unikatni komplet zapestnice in uhanov bomo izdelali v dveh delih e-novičk Ustvarimo sami. V tokratnjih e-novičkah bomo izdelali tako imenovane "cup-cakes" oz. muffine.

V prejšnji številki e-novičk Ustvarimo skupaj smo izdelali mini muffine iz Fimo in Cernit mase, ki jih bomo uporabili za izdelavo unikatnega kompleta zapestnice ter uhanov.

V tokratnjih e-novičkah, ki so nadaljevanje prejšnjih, pa bomo izdelali mini rezine tortic, ki se bodo pridružile našim muffinom iz prejšnjih e-novičk.

Na koncu jih bomo združili v simpatičen in uporaben komplet unikatnega nakita, ki ga lahko nosijo najstniki ali odrasli.

Zahtevnost izdelave je lažja do srednja, primerna tudi za otroke, vendar pod nadzorom odraslih oseb.

Če boste imel pri izdelavi težave, mi pišite na (info@nina-kolar.com) in z

Ustvarimo skupaj: v tokratnjih e-novičkah bomo izdelali mini rezine tortic iz Fimo in Cernit mase za naš komplet zapestnice in uhanov

veseljem vam bom priskočila na pomoč s kakšnim nasvetom.

Vabljeni, da si s klikom na spodnje sličice ogledate in preberete postopke izdelave obeska.

POZOR! Za ogled postopka izdelave kliknite na spodnje sličice. Sličice se nahajajo na dveh straneh: spodaj pod temi sličicami najdete oznake strani 1,2. Ko si ogledate te, ki so na tej strani,  s klikom na številko 2 pod sličicami pridete na drugo stran sličic.

Vam je bil članek všeč? Priporočite e-novičke tudi drugim, povabite jih, da se prijavijo nanje na http://www.nina-kolar.com. Zagotovo vam bodo hvaležni.

Imate morda kakšno vprašanje, predlog ali komentar? Pišite mi na info@nina-kolar.com in z veseljem vam bom odgovorila. Lep pozdrav do naslednjič! Nina

Avtor članka: Nina Kolar

www.nina-kolar.com

Avtorske pravice/Copyrights: Nina Kolar, www.nina-kolar.com, 2010. Kakršno koli kopiranje, fotokopiranje, citiranje, navajanje delov vsebine (fotografij, slik ter teksta) e-novic ter ustvarjalnega članka v celoti ali le njegovih delov za javno ali osebno uporabo, ni dovoljeno brez vnaprejšnjega dogovora oz. dovoljenja avtorice prispevka ter e-novic. Za dodatne informacije pišite na info@nina-kolar.com.