Ustvarjalne ideje – Unikatni uhani iz žice

Ustvarjalne ideje - unikatni uhani iz žice

Ste že kdaj na drugih ženskah občudovali elegantne kose nakita iz žice, kot so uhani, ogrlice, zapestnice ali prstani iz žice? Ste si jih kdaj zaželeli izdelati kar sami? Danes to lahko storite. V spodnjem video prispevku sem za vas prikazala izdelavo unikatnih uhanov iz žice. Sicer so zelo preprosti, a ljubki, ženstven in elegantni. Še posebej, če boste za njihovo izdelavo izbrali pozlačeno ali srebrno žico. Tiste pa, ki raje prisegate na kakšne bolj opazne barve, lahko izberete tudi žico v rdečih, zelenih, vijoličnih ali kakšnih drugih modnih odtenkih.

Sama sem pri izdelavi uhanov iz žice izbrala tudi perlice oz. kristale Swarovski, vi pa lahko na žico nanizate poljubno število katerih koli drugih perlic. V prodajalnah z ustvarjalnim materialom boste našli lesene, kovinske, marmornate, steklene, plastične in številne druge perlice vseh možnih oblik in dimenzij. Pri izbiri teh naj vam pomaga vaša ustvarjalna žilica 🙂 Vabljeni k ogledu videa..

Jaz sem pri izdelavi uporabila bakreno pozlačeno žico debeline 1,00 mm, lahko pa izberete tudi takšno, debeline 1,2 ali pa tanjšo, npr. debeline 0,8, 06 ali 0,4 mm.

Za izdelavo unikatnih uhanov iz žice tako potrebujete:

  • 2 kosa žice dolžine cca 10 cm (lahko več ali manj, odvisno od tega, kakšno obliko oz. velikost uhanov želite)
  • 2 ušesni zanki za uhane
  • škarje za ovijanje žice (round nose pliers)
  • škarje za rezanje in pliščenje žice (flat pliers)
  • ravnilo
  • perlice, kristale

Veselo ustvarjanje vam želim, če pa boste imeli po ogledu video tutoriala še kakšno vprašanje, mnenje ali pa imate kakšen predlog, kaj si želite videti v naslednjem prispevku, vabljeni, da mi pišete na info@nina-kolar.com in z veseljem vam bom odgovorila v najkrajšem možnem času.

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Kako do brezplačne e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žive – Nasveti in ideje za začetnike? Preprosto – prijavite se na brezplačne e-novičke – izpolnite obrazec v desnem meniju in pošljite prijavo, nato pa prijavo obvezno še potrdite s klikom na povezavo, ki jo boste prejeli v svoj e-nabiralnik). Poglejte tudi med spam pošto, če sporočila ne boste prejeli. Ko boste potrdili prijavo, vam bom poslala brezplačno e-knjigo. Vabljeni, da preizkusite ustvarjalne iddeje in nasvete v njej, vesela pa bom tudi kakšne vaše sličice izdelkov, ki bodo nastali v tem povodu 🙂

Ker želim, da se tudi vi spoznate s tehniko oblikovanja unikatnega nakita iz žice, sem za vas pripravila brezplačno e-knjigo z naslovom Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in ideje za začetnike, kjer boste na kar 39 straneh našli veliko uporabnih informacij o tej tehniki oblikovanja nakita, zraven pa še natančna navodila v slikah in besedi, ki prikazujejo postopke izdelave unikatnih prstanov iz žice v kar treh različnih načinih.

Za vsa dodatna vprašanja sem dosegljiva na e-naslovu info@nina-kolar.com ali na tel. 041 349 658.
Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.