Kateri cvetlični angel bo tvoj?

Kateri cvetlični angel bo tvoj?

Obdarovanje je dejanje, ki osrečuje ne le prejemnika darila, pač pa tudi tistega, ki darilo preda drugemu. Darovanje oz. obdarovanje je izkaz naklonjenosti do druge osebe, spoštovanja, izražanja neverbalnega sporočila, da mislimo na to osebo, da si želimo, da bi tudi oseba, ki ji podarimo darilo, prejela del naše ljubeče, nesebične energije, v želji, da ji bo to polepšalo trenutke življenja. Tudi sama na vsake toliko kakšni izmed svojih strank povsem nakjučno, včasih impulzivno, podarim kakšnega izmed svojih izdelkov. Preprosto zato, da s tem dejanjem polepšam dan sebi, pa tudi drugi osebi, četudi je osebno ne poznam.

Tako sem se v teh dneh odločila, da bom nekomu izmed vas, ki prebira to sporočilo oz. nekomu izmed svojih FB prijateljev, podarila eno cvetlično ogrlico z motivom cvetličnega angela. Te ogrlice so zelo posebne. Zato, ker se v njih pretaka energija narave. Energija gozndega maha, svežine potočnih in travniških zlatic, nežnost rdečih vrtnic in toplino sporočilnosti raznovrstnega cvetja.

Če še niste moj/a FB prijatelj/ica vas vabim, da to, predno si izberete svojega cvetličnega angela, najprej postanete – če imate svoj FB račun, me preprosto zaprosite za FB prijateljstvo ter mi pošljite zasebno sporočilo, v katerem na kratko zapišite, da želite postati FB prijatelj/ica na podlagi objave na moji spletni strani, ker bi si želeli ogrlico – cvetličnega angela. Nato pa poiščite eno izmed zadnjih objav, v kateri sem objavila album z naslovom: Cvetlični angeli – ogrlice iz pravega cvetja. Kateri bo tvoj?

Cvetlični nakit - ogrlica z motivom angela

Cvetlični nakit – ogrlica z motivom angela

Pod sličico ogrlice s cvetličnim angelom, ki vam je všeč, zapišite zakaj vam je izbrana ogrlica všeč. Z malo sreče bom ta četrtek, 13. 10. 2016, nekoga izmed vas obdarila z izbranim cvetličnim angelom. Kar tako, za lepši dan. Ne gre za nagradno igro, pač pa za preprosto dejanje dobrega in lepega 🙂 Lep pozdrav do četrtka!

Si želite nakita po vaših merah in željah, iz vam najljubših cvetic? Vabljeni, da mi pišete na info@nina-kolar.com ali me pokličete na tel. 041 349 658 in pogovorili se bomo o vaših željah.

 

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.