Sveža jesenska kolekcija cvetličnega nakita

Cvetlični nakit - jesenska kolekcija

Ste si že ogledali svežo jesensko kolekcijo cvetličnega nakita? V začetku jeseni, pa vse do današnjega dne, sem pridno nabirala cvetice. Skoraj vsak sprehod, izlet v naravi sem izkoristila za spoznavanje novih vrst cvetja in domov prinesla vsaj kakšen šopek krasnih jesenskih rož. Zlatice, lakota, čudoviti, oranžno in temno-rdeče-vijolični plodovi navadne trdoleske, semena regratove lučke, navadni potrošnik, njivsko grabljišče….to je le nekaj imen jesenskih travniških in poljskih rož in grmovja, a jih prav ta hip najdete še več, če se le podate na sprehod na bližnji travnik.

Večina jesenskega cvetja je obarvana v rumeno, tudi vijolično in ciklamno barvo, to pa so barve, ki se zelo lepo podajo na jesenske modne barve oblačil. Zakaj bi se vsako jesen odeli le v črno, sivo in temno rjavo barvo, ko pa lahko posežete tudi po svetlejših in živahnejših, npr. živo rdeči, rumeni, modri, sivo modri, gorčični in bordo barvi? Zraven si lahko nadenete še modni dodatek v harmonični ali kontrastni barvi, da poživite vaš celosten izgled. Cvetlični nakit, ki ga ustvarjam iz pravega cvetja, je namenjen ženskam, ki spoštujejo naravo in se v njej počutijo kot doma.

Tistim ženskam, ki jih narava pomirja, jih sprošča…cvetlične broške, zapestnice, ogrlice, lasne sponke, prstani in uhani, v katere sem vdelala jesensko cvetje, tako kar žari od svežine jesenskega cvetja, v cvetličnih ploščicah pa je ujet vonj zelenega maha, svežine rosnih jutranjih kapljic cvetja in sončni žarki, ki v toplejših jesenskih dneh božajo glavice cvetov. Vabljeni k ogledu nove, jesenske kolekcije cvetličnega nakita tudi v spodnjem videu ter k obisku e-trgovine Unikatnica.com, kjer v tej kategoriji – cvetlični nakit, najdete vse izdelke ki so trenutno na voljo.

Si želite nakita po vaših merah in željah, iz vam najljubših cvetic? Vabljeni, da mi pišete na info@nina-kolar.com ali me pokličete na tel. 041 349 658 in pogovorili se bomo o vaših željah.

 

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.