O avtorici unikatnih izdelkov

Unikatna darila Nina Kolar

Obiščite tudi spletno trgovino www.unikatnica.com, ki je založena z mojimi unikatnimi izdelki in darili.

Nina Kolar, umetniško ustvarjanje

Osebno dopolnilno delo

Kresna ulica 1, 8210 Trebnje

Davčna številka: 15794792

Vpisana v seznam zavezancev za opravljanje osebnega dopolnilnega dela pod zaporedno številko 13033.

Ponudnik ni zavezanec za DDV, skladno s 1. odstavkov 94. člena zakona o DDV.

Tel: 041 349 658

E-pošta: info@nina-kolar.com

Spletna trgovina: www.unikatnica.com

Facebook stran: Unikatna darila Nina Kolar

Facebook stran: Unikatnica – unikatna darila

Lepo pozdravljeni!

Spletna stran, ki ste jo obiskali, je namenjena predstavitvi izdelkov, ki so nastali kot plod hrepenenja po izražanju tistega najlepšega dela, ki ga nosi človek v sebi. Ljudje se izražamo na različne načine – eni z glasbo, igranjem inštrumenta, petjem, drugi s peko slaščic, oblikovanjem oz. izdelavo najrazličnejših izdelkov, drugi gradijo čudovite in uporabne objekte, spet tretji so izjemni misleci in inovatorji.

V rosnih letih me je pritegnila glasba, igranje klavirja, tako sem v osnovni šoli izdala prvo samostojno zbirko preprostih skladbic za klavir. V najstniških letih in kasneje v času študija sem posegla po besedi in pred štirimi leti izdala pesniški prvenec Potovanje na vrh srca (zbirka pesmi prostega sloga in haikujev), posegla sem tudi po čopiču in barvah in na vsake toliko ustvarila kak akvarel in akril na platno. Večina do sedaj ustvarjenih slik je v lasti prijateljev in sorodnikov.

Mozaik Kreativnosti - portal za ustvarjalce. Umetnost, kultura, mladi.

Mozaik Kreativnosti – portal za ustvarjalce. Umetnost, kultura, mladi.

Že v času študentskih let me je navdušil svet računalništva, spletnega oblikovanja ter urednikovanja, kar sem združila tudi s svojo profesionalno potjo.

Kot univ. dipl. ekon. sem se v podjetju, katerega glavna dejavnost je izobraževanje, preizkušala na področju trženja, spletnega urednikovanja in snovanja besedil.

Od leta 2004 dalje sem na lastno iniciativo idejna vodja in urednica portala www.mozaik-kreativnosti.com, ki predstavlja lepo število mladih ustvarjalcev, s katerimi smo v prejšnjih letih organizirali tri razstave, na katerih smo se predstavili vsak s svojimi deli.

V okviru portala sem vse od leta 2004 tudi urednica e-mesečnika Mladi Kreativisti, (brezplačne e-novice, ki vzpodbujajo ustvarjalnost, doslej je izšlo že preko 40 številk), ki ustvarjalce mesečno vzpodbuja k ustvarjanju in sodelovanju in predstavlja aktualne dogodke s področja umetnosti in kulture.

Unikaten nakit - ročno izdelan nakit za posebne in vsakdanje priložnosti.

Unikaten nakit – ročno izdelan nakit za posebne in vsakdanje priložnosti.

Čas prinese v življenje človeka številne spremembe, nove želje in hrepenenja, tako sem sčasoma začutila izziv tudi po delu z rokami in oblikovala prvi unikaten kos nakita, ki sem ga dala v dar.

Na veselje obdarovane osebe sem izdelala še nekaj novih kosov nakita, ga ob posebnih priložnostih podarila znankam in ker so bili odzivi uporabnic več kot odlični (nakit so nosile kot modni dodatek v službi, čez dan ter ob različnih slovesnih priložnostih), sem se odločila, da nadaljujem z oblikovanjem unikatnega nakita in prijavim osebno dopolnilno delo, v okviru katerega sedaj te svoje izdelke, skupaj z unikatnimi slikami ter unikatnimi voščilnicami, ki jih še sedaj z veseljem ustvarjam, tudi tržim.

Unikatnica, e-trgovina unikatnih izdelkov in daril

Obiščite Unikatnico, e-trgovino unikatnih izdelkov in daril.

V juliju 2010 sem odprla e-trgovino Unikatnica www.unikatnica.com, e-trgovino unikatnih izdelkov in daril, v kateri je ponudba mojih izdelkov ter brezplačnih ustvarjalnih člankov. Ponudba se iz dneva v dan širi, zato vabljeni k obisku tudi vi – morda najdete v njej tudi kaj zase.

Vsi izdelki so unikati, ročno izdelani, odlikuje pa jih drugačnost, svežina, praktičnost in izjemna ličnost. Nekaj izmed teh izdelkov si lahko ogledate na tej spletni strani ali pa zaprosite za brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov, ki vam ga pošljem v obliki povezave preko e-pošte. Kontaktirate me lahko tudi preko e-pošte ali telefona, ki se nahajata na kontaktni strani.

Zahvaljujem se vam za obisk te spletne strani in vas kmalu vabim k ponovnemu obisku.

Nina Kolar