Ustvarimo skupaj: e-novičke za vzpodbujanje ustvarjalnosti – Izdelajmo unikatni komplet nakita (uhani in zapestnica) 1. del

Unikatni komplet zapestnice in uhanov bomo izdelali v dveh delih e-novičk Ustvarimo sami. V tokratnjih e-novičkah bomo izdelali tako imenovane "cup-cakes" oz. muffine.

Tudi tokratnje e-novičke bodo posvečene izdelavi unikatnega nakita, tokrat malce drugačnega, kot ste ga vajeni. Tudi e-novičke, ki so pred vami, so narejene v dveh delih, saj izdelava tega unikatnega kompleta uhanov ter zapestnice, sestavljenega iz muffinov in rezin tortice, zahteva malce več časa, čeprav sama izvedba niti ni tako zahtevna.

Prvi del e-novičk pravkar prebirate, naslednjega pa boste prejeli še v tem mesecu, čez slaba dva tedna (okoli 23. 11.2010). Unikatni komplet zapestnice in uhanov, ki jih bomo izdelali, je sestavljen iz tako imenovanih “cup-cakes” ali tortic oz. mufinov, ki so v zadnjem času tako zelo popularni ne le med mlado, pač pa tudi med malce starejšo populacijo.

Zahtevnost izdelave je lažja do srednja, primerna tudi za otroke, vendar pod nadzorom odraslih oseb.

Unikatna zapestnica, sestavljena iz "cup-cakes" oz. muffinov in rezin tortice.

Unikatna zapestnica, sestavljena iz "cup-cakes" oz. muffinov in rezin tortice.

Če boste imel pri izdelavi težave, mi pišite na (info@nina-kolar.com) in z veseljem vam bom priskočila na pomoč s kakšnim nasvetom.

Vabljeni, da si s klikom na spodnje sličice ogledate in preberete postopke izdelave obeska.

POZOR! Za ogled postopka izdelave kliknite na spodnje sličice. Sličice se nahajajo na dveh straneh: spodaj pod temi sličicami najdete oznake strani 1,2. Ko si ogledate te, ki so na tej strani, s klikom na številko 2 pod sličicami pridete na drugo stran sličic.

Vam je bil članek všeč? Priporočite e-novičke tudi drugim, povabite jih, da se prijavijo nanje na http://www.nina-kolar.com. Zagotovo vam bodo hvaležni.

Imate morda kakšno vprašanje, predlog ali komentar? Pišite mi na info@nina-kolar.com in z veseljem vam bom odgovorila. Lep pozdrav do naslednjič! Nina

Avtor članka: Nina Kolar

www.nina-kolar.com

Avtorske pravice/Copyrights: Nina Kolar, www.nina-kolar.com, 2010. Kakršno koli kopiranje, fotokopiranje, citiranje, navajanje delov vsebine (fotografij, slik ter teksta) e-novic ter ustvarjalnega članka v celoti ali le njegovih delov za javno ali osebno uporabo, ni dovoljeno brez vnaprejšnjega dogovora oz. dovoljenja avtorice prispevka ter e-novic. Za dodatne informacije pišite na info@nina-kolar.com.