Nastajanje zimske kolekcije cvetličnih angelov in vilink – 2. del

Danes je sonce pozdravilo prve zasnove za cvetlične angelske in vilinske ogrlice, ki jih izdelujem za zimsko kolekcijo nakita iz pravega cvetja in smole. Izdelki iz te kolekcije nastajajo dolgo časa, premišljeno, pa tudi z veliko mero intuicije. Kažejo se prvi obrisi angelskih in vilinskih krilc, ki sem jih izdelala iz cvetov in cvetnih lističev pravih rož, njihove glavice pa radovedno nastavljajo lice sončnim žarkom. Pri izdelavi sem uporabila tudi zlate nitke in zlatitvene lističe, saj zlato predstavlja oz. simbolizira obilje na vseh področjih življenja, notranjo moč.

Zimska kolekcija - cvetlični nakit - angeli in vilinke

Zimska kolekcija – cvetlični nakit – angeli in vilinke

Pred dnevi sem cvetlični nakit za zimsko kolekcijo izdelovala v soju polne novembrske lune, ki je izdelke napolnila z energijo obilja, rodovitnosti, spremenljivosti in življenja, sedaj pa jih napajam še s sončno svetlobo, ki daje moč in nesmrtnost. Kmalu bom zbrusila, spolirala in polakirala prve cvetlične ogrlice, do takrat pa vabljeni k ogledu delčka postopka izdelave teh zelo posebnih izdelkov. Veliko časa, potrpljenja, natančnosti in intuitivnega dojemanja sem vložila v njihovo izdelavo, zato verjamem, da bodo imeli posebno moč.

Vsaka vila in cvetlični angel bosta imela svojo zgodbo, svojo sporočilnost, ki jo bo razumela prav tista ženska, ki bo nosila takšno posebno cvetlično ogrlico. Boste ena izmed njih tudi vi? Če si želite cvetličnega angela zase, mi pišite na info@nina-kolar.com ali me pokličite na 041 349 658, da vam ga že sedaj rezerviram ali vam ga izdelam po naročilu. V kratkem vam bodo vsi izdelki iz te kolekcije nakita na voljo v moji e-trgovini Unikatnica.com, v rubriki Cvetlični nakit.

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share


 

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.