8 urna ustvarjalna delavnica izdelava mozaičnega nakita – LJubljana-Orle, 30. 11. 2014

8 urna ustvarjalna delavnica – 30. 11. 2014 v Ljubljani – Orle – izdelava mozaičnega nakita (od 9:00 do 18:00 ure)

Program delavnice: Delavnica izdelave mikro mozaičnega nakita bo potekala med 9:00 in 18:00 uro (ob 13:30 uri bo odmor za malico ali kosilo). Na delavnici bomo izdelovali čudovit mozaični nakit – tokrat bodo to ogrlice, ki jih bodo krasili mozaični okraski. Delavnica je primerna za vas, ne glede na to ali ste začetnik oz. že poznate osnove mozaičarstva. Prvi del, mozaični del, bo vodil priznani mojster mozaičarstva, Robert Lisac, drugi del tečaja pa bom vodila jaz, Nina Kolar. Več o Robertovem ustvarjanju vabljeni, da is preberete tukaj. Na ustvarjalni delavnici bomo s pomočjo mikromozaične tehnike okrasili naše ogrlice, pri tem pa bomo uporabili pinceto. Spodnja sličica prikazuje ponosno ustvarjalko, ki je na prejšnji delavnici izdelala ogrlico s pomočjo mikromozaične tehnike, ta sličica pa služi zgolj kot okvirna ideja tega, kaj bomo na delavnici počeli – oblika ogrlice, ki jo bomo izdelali tokrat, bo povsem drugačna!

Ustvarjalna delavnica - mozaični nakit Orle, 30. 11. 2014

Na sličici je mozaična ogrlica, narejena iz mikro mozaičnih delčkov, ki smo jo na prejšnji delavnici okrasili tudi z glinenimi, ročno poslikanimi dodatki. Na tokratnji delavnici bomo izdelovali ogrlico povsem drugačnih oblik. Kakšnih, naj ostane presenečenje 😉 Kliknite na sličico za povečavo.

 Cena delavnice (8 ur): 49,00 EUR, poravnate jih na sami delavnici.

Material, pripomočki, prigrizki: vsi prigrizki, pijača, material in ostali pripomočki so že všteti v ceno, na delavnico pridite le udobno oblečeni v oblačila, ki jih ne bo škoda, če jih boste slučajno “okrasili” s kakšno kapljico lepila 🙂 Ja, tudi tega bomo uporabili kar nekaj pri izdelavi mozaičnega nakita. Oblecite se toplo, kljub temu, da bo gasilski dom dobro segret, saj bomo med delavnico naredili odmor in peš odšli nekaj toplega pojesti. V Gostilnici Orle si boste lahko naročilu raznolike, kvalitetno pripravljene jedi – od jedi na žlico, do pizz, raznovrstnih solat v kruhovi skledi, ipd.

Lokacija delavnice: Gasilski dom na Orlah (pri Ljubljani). V kolikor boste prišli na delavnico z avtomobilom, parkirajte pri Gostilnici Orle – avto pustite na klančini (ne čisto zgoraj). Za lažjo orientacijo si oglejte zemljevid parkirišča. Zadnjih 200 metrov boste morali peš, saj je zaželjeno, da čisto pri gasilskem domov ne parkirate, saj gre za pomembno lokalno obračališče.

Še podroben opis, ki vam bo pomagal najti lokacijo: Če se boste pripeljali z avtom iz centra Ljubljane, pojdite na Dolenjsko cesto proti periferiji, nato pa na vaši levi, pred bencinsko črpalko, zavijte LEVO. Bočno nato nadaljujete cca 3 km navzgor po cesti, ki vas bo vodila skozi gozd. Na levi strani boste kmalu ugledali Gostilnico Orle. Parkirajte na levi strani klančine pri gostilni (označeno je na spodnjem zemljevidu, takšen je namreč dogovor z gostilničarjem) in, prosim, ne neposredno pred gostilno. Nato nadaljujte peš proti centru vasi Orle. Po cca 200 metrih boste na vaši levi strani zagledali gasilski dom. Delavnica bo potekala v 1. nadstropju. V primeru, da ne boste našli lokacije, me lahko pokličete na tel. 041 349 658.

Ustvarjalna delavnica - mozaični nakit, Orle 30. 11. 2014

Lokacija delavnice izdelave mozaičnega nakita.

Prijava: število mest je omejeno, zato je zaželjena predhodna prijava na delavnico. Na delavnico mozaičnega nakita se prijavite najkasneje do vključno 28. 11. 2014 in sicer tako, da mi pišete na info@nina-kolar.com ali pa pišite Robertu na roartdoo@gmail.com. Lahko me tudi pokličete na 041 349 658 (od ponedeljka do petka, med 11:00 in 17:00 uro).

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Polja, označena z *, so obvezna.

Ime*

Priimek*

E-naslov*

Telefonska številka*

Aktualne delavnice - označite, na katero delavnico se prijavljate
Ljubljana (od 17:30 do 21:30 ure, Strelišče, Dolenjska cesta 11), 26. 02. 2015 - 4 urna delavnica izdelave nakita iz žice - Cena: 32,90 EURNovo mesto (točen termin delavnice bo znan nakdnadno) - 8 urna delavnica izdelave mozaičnega nakita - Cena: 49,00 EUR4 urna delavnica izdelave nakita iz gline ki se suši na zraku - Cena: 29,00 EUR (novi termini bodo znani v kratkem)7 urna delavnica Izdelava unikatnega nakita iz Cernit mase (prstani; obeski; ogrlice; uhani; zapestnice) v tehniki mille fiori - Cena 49,00 EUR (novi termini bodo znani v kratkem)8 urna delavnica mozaičnega nakita - ( cena in točen datum delavnice bosta znana v kratkem)

Stanujete v mestu, ki je preoddaljen od kraja izvedbe delavnic? Označite, v katerem mestu bi se še želeli udeležiti delavnic ter katere delavnice
Slovenska BistricaMariborMurska SobotaPrimorska4 urna delavnica - Izdelava nakita i žice4 urna delavnica - Izdelava nakita iz gline, ki se suši na zraku7 urna delavnica - Izdelava nakita iz polimerne gline v tehniki mille fiori (tisoč rožic)8 urna delavnica mozaičnega nakita - (Cena in točen datum delavnice bosta znana v kratkem)

Želite prejemati obvestila o novih terminih delavnic?

Zadeva

Sporočilo

Prijava

 

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.