Unikatni nakit

Unikatni nakit iz e-trgovine Unikatnica

Ročno izdelan, avtorski unikatni nakit, ki vam bo vdahnil energije unikatnosti, zapeljivost, romance, ljubkosti, ženstvenosti, igrivosti in ljubezni do življenja…

Unikatni nakit iz e-trgovine Unikatnica.com je nakit, ki riše na zapestja, prste in vratove žensk pridih ženstvenosti, elegance, ekstravagance, tudi ljubkosti, unikatnosti in opaznosti. Nakit privlači poglede zaradi svoje barvitosti, igrivosti nenavadnih, izvirnih vzorcev, barvnih kombinacij ter oblik.

Unikatni nakit za posebne in vsakdanje priložnosti.

Oglejte si najnovejše kolekcije unikatnega nakita.

Unikatni nakit iz e-trgovine Unikatnica.com vam pomaga, da stopite iz sveta povprečja

in popestri že izbrano kombinacijo oblačila, ta nakit pa je prava izbira za vas, če:

  • iščete unikatni nakit za darilo (za ženo, punco, mati, sestro, prijateljico)
  • ičete unikatni nakit zase, da bi ga nosili ob posebnih in vsakodnevnih priložnostih
  • želite podariti prav poseben, drugačen, ročno izdelan in avtorski nakit slovenskega porekla

Bi si radi podrobneje ogledali unikatni nakit? Naročite brezplačen e-katalog unikatnih izdelkov ali pa obiščite mojo e-trgovino Unikatnica.com.

Kolekcije unikatnega nakita, ki jih najdete v e-trgovini Unikatnica.com:

Sveži kosi unikatnega, ročno izdelanega nakita iz cvetlične kolekcije nakita

Cvetlični nakit iz pravih cvetov gozdnih spominčic

Cvetlični nakit iz pravih cvetov gozdnih spominčic

V čem je unikatni nakit iz e-trgovine Unikatnica.com drugačen in poseben in zakaj bi ga nosili prav vi oz. vaša obdarovanka oz. obdarovanec?

Skoraj vsaka ženska ima rada unikatni nakit ali pa si ga želi imeti. Veliko jih je, ki ne preživijo dneva, ne da bi si vsaj za nekaj ur nadele unikatni nakit, pa najsi bo to za na delovno mesto, ko gredo po nakupih, na čaj ali kavico s prijateljicami, na zmenek ali za kakšno prav posebno priložnost, kot so praznovanja.

Prav ob teh priložnostih si večina žensk želi nositi unikaten, drugačen, izviren in ravno prav opazen unikatni nakit, za katerega ni bojazni, da ga bo, prav takega, zagledala na prstih, ušesih, zapestjih ali vratovih druge ženske. Če tudi vi spadate med ženske, ki cenijo izvirnost in drugačnost in si ne želite kupovati nakit standardnih oblik, barvnih in oblikovnih vzorcev, ki ga po večini najdete v butikih ali zlatarnah, potem je unikatni nakit Nina prava izbira za vas.

Vsaka ženska se sprašuje ali so obleka ter modni dodatki, ki jih nosi, nekaj zares posebnega, edinstvenega in si seveda želi, da ne bi enake obleke ali nakita nosila katera koli druga ženska v njeni družbi. In prav je tako. Vsaka ženska si namreč želi biti posebna, drugačna od drugih in eden izmed načinov, kako naj poudari svojo osebnost, je tudi ta, da to naredi s pomočjo unikatnega nakita.

Unikatni nakit kot poslovno darilo

Unikaten kos nakita je lahko tudi lepo in unikatno poslovno darilo. Vaše sodelavke ali poslovne partnerice bodo zagotovo hvaležne in vesele takega darila, še posebej, če ga bodo prejele od nekoga, od kogar tega sploh ne bi pričakovale. Torej – poizkusite.

Polepšajte jim dan, praznik ali poseben poslovni dogodek preprosto tako, da jim podarite unikaten kos ročno izdelanega nakita.

Lahko pa jim predlagate, da si ogledajo svoj brezplačen e-katalog unikatnih daril in izdelkov, v katerem je že preko 200 različnih, unikatnih kosov nakita. Zagotovo se bodo razveselile edinstvenega darila, saj so dosedanje uporabnice ročno izdelanega, unikatnega nakita izrazile veliko navdušenje, ko so ga prejele in pričele z njegovo uporabo.

Imate še kakšno vprašanje ali komentar?

  • Sporočite mi ga na info@nina-kolar.com in v najkrajšem možnem času vam bom odgovorila.

    Deli s prijatelji/Share