Angelsko vilinske cvetlične ogrlice s posebnim osebnim sporočilom in zgodbo

Angelsko vilinske cvetlične ogrlice

V teh dneh so pod mojimi rokami znova nastajali novi izdelki v kolekciji angelsko vilinskih cvetličnih ogrlic, ki s seboj nosijo posebno osebno sporočilo in zgodbo, zapisano na listu papirja, ki ga priložim k darilni škatlici, v kateri so te ogrlice zapakirane.

Kakšna sta osebno sporočilo in zgodba? Razkrijeta se izključno njihovim prejemnicam, skozi zgodbo pa je sporočilo, ki ga prejme oseba, ki si je ogrlico izbrala ali pa ji je bila podarjena, zapisano tako, da ga razume točno določena oseba, ki ji je cvetlični angel oz.vilinka, ki sem ga vdelala v ogrlico, namenjena. Namreč, sporočilo, ki ji ga predaja, pride v ravno pravem trenutku, v točno določeni življenjski situaciji in zavibrira na točno tisti energijski ravni, ki ga prejemnica lahko razume.

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica iz pravega cvetja, ki sem jo, lično zapairano v darilno škatlico, opremila še s posebno zgodbo, v katero je zavito unikatno sporočilo, namenjeno njeni prejemnici.

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica iz pravega cvetja, ki sem jo, lično zapairano v darilno škatlico, opremila še s posebno zgodbo, v katero je zavito unikatno sporočilo, namenjeno njeni prejemnici.

Kako so nastale te angelsko vilinske cvetlične ogrlice? Te ogrlice so, povsem naključno, čeprav čedalje bolj verjamem, da naključij dejansko ni, saj se vse odvija po nekem “božanskem” redu, ravnovesju, sozvočju, nastajale v obdobju druge januarske polne Lune, kot tudi vse njihove predhodnice, ki sem jih izdelovala v lanskem letu.
Zakaj me ustvarjalna sila povleče k ustvarjanju teh angesko vilinskih ogrlic ravno v obdobju polne Lune? Tega še ne vem zagtovo, verjamem pa, da je verjetno v veliki meri razlog za to moč, s katero Luna vpliva v tem obdobju na vse žive organizme, ki so v večji meri sestavljeni iz vode. Tako vpliva tudi name in na cvetje, iz katerega izrezujem motive angelov in vilink.

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica iz pravega cvetja (orhideje, zlatice in marjetic)

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica iz pravega cvetja (orhideje, zlatic, zdravilnega gozdnega korena in enoletne suholetnice), ki s seboj nosi posebno sporočilo.

Kako sta polna Luna in Sonce vplivala na cvetlične angele in vilinke? Luna je tesno povezana z žensko energijo oz. principom, zato tudi z ustvarjalno močjo, ki se v tem času še toliko bolj okrepi. Sicer pa sem cvetlične angele in vilinke, predno sem jih izdelala, naslednji dan izpostavila sončnim žarkom na okenski polici, tako da so se poleg lunine energije polnile še s sončno energijo.

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica iz pravega cvetja (orhideje, vrtnice in zdravilnim gozdnim korenom)

Zakaj je osebno sporočilo, ki je zavito v zgodbo, ki spremlja ogrlico, močno in posebno? Prejemnice ogrlic, ki že krasijo njihove vratove, so mi dejale, da jih je ob pogledu nanje, pa tudi, ko so prebrale svoje osebno sporočilo, ki je zavito v zgodbo, ki spremlja ogrlico v darilni škatlici, spreletel nek poseben občutek, ki jih je nekako povezal z razumevanjem energij, ki presegajo našo fizično realnost oz. 3D materijo. Vsaka prejemnica je s sporočilom ali okrepila svoje zavedanje na področjih, kjer je to najbolj potrebovala, ali pa ji je bilo sporočilo poslano v pomoč v trenutkih, ko ga je najbolj potrebovala. Tega sem seveda zelo vesela, saj vem, da je energija, ki se pretaka med ustvarjanjem skozi moje roke in pride do izdelka, energija nečesa, kar ni oprijemljivo, zagotovo pa to “nekaj” obstaja iznad nas in spregovori skozi roke ustvarjalca, ki izdeluje določen izdelek, saj je že Nikola Tesla dejal: “Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.” Na listu z zgodbo in osebnim sporočilom je zapisano tudi ime cvetja, skupaj z njegovo simboliko, sicer pa so angeli in vilinke povečini sestavljeni iz orhidej, ki so rože obilja na vseh področjih življenja in že zato ti motivi predstavljajo polnost, obilje, pozitivno energijo, sledijo pa ji še druge rožice, ki sem jih nabrala na polju, po travnikih in gozdovih. Vsakemu angelu oz. vilinki vzdolž telesca teče tudi srebrna nitka, ki predstavlja njihovo življenjsko energijo in moč.

Kliknite tukaj in si oglejte vse angelsko vilinske cvetlične ogrlice, ki so trenutno na voljo.

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.