Art of Fun – ustvarjalni sejem na Bregu ob Ljubljanici

Art of Fun v Ljubljani, 2016 - Nina Kolar

Tisti, ki dlje časa spremljate moje delo veste, da svoje unikatne izdelke predstavljam tudi na različnih ustvarjalnih sejmih. Art of Fun je eden takšnih ustvarjalnih sejmov. Odvija se ob četrtkih na Bregu ob Ljubljanici, njegova idejna vodja pa je Pika Vukadinovič, ki nam je, ustvarjalcem, odprtega srca ponudila roko. Z njeno pomočjo smo dobili priložnost, da se predstavimo tudi javnosti, saj stranke izdelke pred nakupom rade vidijo tudi v živo.

Art of Fun - ustvarjalni sejem in Pika Vukadinovič ter Nina Kolara

Ustvarjalni sejeem Art of Fun (vsak četrtek do konca septembra 2016 na Bregu ob Ljubljanici)  – Pika Vukadinovič, idejna vodja sejma ter moja malenkost 🙂

Od pozne pomladi, pa vse do pozne jeseni ustvarjalci svoje unikatne izdelke razstavljamo vsak četrtek (če le ne dežuje), tako bo vse do konca septembra. Nato pa se bo sejem preselil pod streho. Kam točno, izveste na teh straneh še pravočasno. Takšne vrste priložnost je zanimiva zato, ker si izdelke ogledajo tudi turisti, ki jih je v toplejših mesecih v Ljubljani kar veliko. Pika Vukadinovič je sicer tudi sama ustvarjalka, izdeluje namreč čudovite in domiselno oblikovane izdelke iz gline, sicer pa je prva, ki pride na prizorišče sejma Art of Fun in iz njega odide zadnja, vedno nam je pripravljena priskočiti na pomoč in je pri projektu s srcem in dušo.

Art of Fun - ustvarjalni sejem - cvetlični nakit Nina Kolar

Cvetlični nakit, ki sem ga razstavila v okviru ustvarjalnega sejma Art of Fun – na njem me najdete vsak četrtek (še v mesecu septembru) med 11:00 in 19:00 uro.

Poskrbi, da vse poteka brez težav, da imamo vsi ustvarjalci na voljo mizo in senčnik ali dva, ki nas varujejo pred sončnimi pripekami, ki jih je bilo v preteklih poletnih mesecih precej. Spodaj vam predstavljam nekaj fotografij, posnetih na različnih dogodkih Art of Fun. Morda bo zamikalo tudi vas, da se kdaj predstavite na tem ustvarjalnem sejmu 🙂

Art of Fun - ustvarjalni sejem - zanimivo oblikovana torbica iz odsluženih avtomobilskih gum - Mateja Sabol

Zanimivo oblikovana torbica iz odsluženih avtomobilskih gum je ročno delo ustvarjalke Mateje Sabol.

Art of Fun - ustvarjalni sejem - Nina Kolar

Takole izgleda predstavitev izdelkov na Art of Fun – na mizici z oznako Unikatnico sem tokrat predstavila cvetlični nakit in glineni nakit z ročno avtorsko poslikavo.

Arrt of Fun - Teodora Hekič - Pikiriki

Ustvarjalci na sejmih drug drugega vzpodbujamo in si tako krajšamo urice, preživete za stojnicami. Tokrat sem v dobri družbi s Teodoro Hekič, ki izdeluje čudovite in barvite unikatne izdelke pod blagovno znamko Pikiriki.

Arrt of Fun - Cvetlični nakit - ogrlica z vrtnicami in krvomočnico

Tole cvetlično ogrlico sem pred časom razstavila na ustvarjalnem sejmu Art of Fun. Vanjo sem vdelala cvetove prave mini vrtnice ter travnike krvomočnice.

Na sejmih nas, poleg unikatnih izdelkov željnih obiskovalcev, obiščejo tudi njihovi pasji in drugi ljubljenčki. Tudi oni so pomemben sestavni del tega sejma, saj nanj vnašajo toplo in prijazno energijo in nam tako popestrijo dan.

Art of Fun - ustvarjalni sejem - Gigi

Psička Gigi.

Art of Fun - ustvarjalni sejem - Missy

Psička Missy.

Sodelovanje je ključ do uspeha - Art of Fun - Nina Kolar - Rober Lisac

V dobri družbi z dolgoletnim prijateljem ustvarjalcem, Robertom Liscom, ki je bivši trener borilnih veščin, sedaj pa poznani slovenski mozaičar in vodja ustvarjalnih mozaičnih delavnic, hkrati pa s svojim znanjem in nasveti podpira ustvarjalce na njihovi ustvarjalni poti.

Art of Fun - ustvarjalni sejem - Anna Zuykova

V prijetni družbi z Anno Zuykovo, prijateljico ustvarjalko, s katero sva se najprej spoznali preko FB-ja, nato pa v živo še na ustvarjalnem sejmu, ko me je presenetila s svojim obiskom. Anna je ruska psihoterapevtka in psihologinja ter idejna vodja projekta Art.Psy.Lab.

In kaj mi je pri sodelovanju na ustvarjalnih sejmih najlepše? To, da se na sejmih srečujem z ljudmi iz različnih kultur ter tako spoznavam barvitost sveta na podlagi njihovih izkušenj, hkrati pa prakticiram tuje jezike. Leonardo da Vinci (1452 – 1519) je pred časom zapisal: “Človeško je ljubiti, človeško je deliti, človeško je sprejeti, človeško je ustvarjati, tako naj se živi, ker le v tem je prihodnost, nas vseh – kot človeška družba.” Mi, ustvarjalci, se stirnjamo z njim. Pa vi? 🙂

Si želite nakita po vaših merah in željah, iz vam najljubših cvetic, školjčnih lupinic ali morskih kamenčkov? Vabljeni, da mi pišete na info@nina-kolar.com ali me pokličete na tel. 041 349 658 in pogovorili se bomo o vaših željah.

 

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.