Ustvarjalne ideje – novoletni okrasek

Božično novoletni okrasek

Ustvarjalne ideje, nasveti in članki

Božično novoletno drevesce ste v mesecu decembru prav zagotovo že postavili in okrasili, vseeno pa lahko božično novoletni okraski, ki se jih boste v tokratnjih e-novičkah naučili izdelati sami, pridajo dodaten pridih čarobnosti in prazničnosti.

Božično novoletni okraski so lahko narejeni iz različnih materialov, najlepši so tisti, ki jih najdemo kar v naravi, na primer orehi, želodi, tudi iz kapic želodov lahko izdelate čudovite okraske.

Novoletni okrasek - ustvarjalne ideje

Novoletne okraske lahko izdelate tudi sami – potrebovali boste pol urice časa, nekaj listov raznobarvnega papirja, škarje, spenjač, vrvico in veliko dobre volje!

Nekateri izmed vas ste, ali še boste, na novoletno drevesce obesili v svetleč papir zavite piškote, drugi spet ste drevesce okrasili z narezanimi in posušenimi krhlji jabolk, rezinami limon ter pomaranč.

Povsem enostavni božično novoletni okraski pa so lahko narejeni tudi iz svetlečega raznobarvnega papirja.

Tako imate še čas, da v roku pol urice izdelate nekaj okraskov za jelko ali okraske, ki bodo viseli izpod stropov vašega stanovanja, nekatere izmed njih pa lahko obesite tudi na smrečice ter veje dreves pred vašo hišo ali blokom.

V tokratnjih e-novičkah Ustvarimo skupaj boste s pomočjo:

  • nekaj kosov raznobarvnega papirja
  • škarij
  • spenjača
  • lepilnega traku ter
  • vrvice

izdelali čudovite okraske v obliki zvezde.

Kliknite na spodnje sličice za ogled celotnega članka ali pa si spodaj oglejte video z navodili za izdelavo božično novoletnega okraska.

 

 

Vam je bil ta ustvarjalen nasvet všeč? Bi si radi ogledali še druge? Naročite se na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj, saj so nekateri članki dostopni le naročnikom na e-novičke. (Izpolnite obrazec v desnem meniju). Po prijavi boste v roku 24 ur v svoj e-nabiralnik prejeli zadnje e-novičke, v katerih bo, poleg vseh ostalih preteklih številk e-novičk, tudi povezava do tega članka.

Deli s prijatelji/Share

Share
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.