Cvetlični nakit v nastajanju – ogrlica Gozdna vila

Cvetlični nakit v nastajanju - Gozdna vila

Nekaj ljubkega, čarobnega, lepega in nadvse barvitega, zavitega v nežne vijolične, roza, tople rjave in bele odtenke imam v izdelavi. Gre za ogrlico, ki sem jo poimenovala Gozdna vila. Zakaj Gozdna vila? Zato, ker njen motiv simbolizira vilo, ki prebiva v gozdu (simbolizira ga list), njena lepota pa se lahko kosa z lepoto nežne, ženstvene orhideje (cvetni lističi telesa in kril).

Njeno glavo predstavlja cvet amobiuma, ki se kot žareče, toplo sonce razprostira nad zemljo in s svojo milino boža vse, kar doseže. Gozdna vila bo cvetlična ogrlica, ki jo bom dokončala v teh dneh, morda bo z mano že jutri v Qlandii Novo mesto (na stojnici moje e-trgovine Unikatnica.com, pred trgovino Müller, med 11:00 ter 19:00 uro).

Postopek njene izdelave je dolgotrajen, sa sem morala najprej priti do primernega listja ter cvetnih lističev, ki sem jih primerno obdelala, da so bili primerni za vdelavo v smolo. Sama sem naredila tudi kalup za ogrlico, kar je še podaljšalo čas izdelave, tako da je oblika te ogrlice izvirna in unikatna. Menim, da bo Gozdna vila – cvetlična ogrlica, ko bo dokončana, zares nekaj posebnega. Topla, mila, nežna, a hkrati ženstvena, močna in mogočna, pravi talisman za žensko, ki si želi izžarevati prav takšne energije, ki so že v njej, le spomniti in obuditi jih mora.

K temu ji pripomore gozdna vila – ogrlica, narejena iz lističev pravega cvetja in listja. Na voljo bo tudi v moji e-trgovini Unikatnica.com, v kolikor ne bo prej našla svoje lastnice.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.