V nastajanju – sveža poletno jesenska kolekcija cvetličnega nakita iz pravega cvetja

Cvetlični nakit - sveža poletno jesenska kolekcija unikatnega nakita

V teh dneh, ko nad nami sije polna Luna in pokrajine božajo zadnji pozno poletni sončni žarki, izdelujem novo kolekcijo cvetličnega nakita iz pravega cvetja. Iz cvetnih lističev raznovrstnega gozdnega, vrtnega in travniškega cvetja izrezujem in sestavljam različne motive “svetov v malem”, kot jim sama pravim ter motive angelov in vilink, ki jih bom kasneje potopila v smolo.

Cvetje, ki sem ga nabrala za tokratnjo kolekcijo nakita, je raznovrstno – zdravilni gozdni koren, navadni potrošnik, travniška lakota, ripeče zlatice, gozdne zvončice, ostalo mi je tudi še nekaj drobnih cvetov in vejic dišečega pozno pomladnega bezga in gozdnih torilnic.

sveža poletno jesenska kolekcija cvetličnega nakita iz pravega cvetja

Cvetni lističi pred vdelavo v smolo…cvetne lističe in cvetove raznovrstnega gozdnega, travniškega in vrtnega cvetja sem najprej nabrala, ga ustrezno obdelala oz. sprešala, nato pa iz cvetnih lističev izrezala in sestavila različne motive, tudi motive angelov in vilink, ki na tej sličici še čakajo na vdelavo v smolo. Če bi si radi ogledali že dokončane izdelke iz cvetlične kolekcije nakita, kliknite tukaj: cvetlični nakit.

Med cvetjem še vedno kraljujejo drobni svetlo modri cvetovi travniških spominčic ter zdravilni rman, pa zdravilne krvomočnice, ognjeno rdeči poletni mak, cvetje pa sem si “izposodila” tudi iz maminega čarobnega vrta, kjer so se bohotile barvite hortenzije in na okenskih policah tudi živo oranžno rdeče pelargonije. Še in še bi lahko naštevala vrste cvetja, ki ga bom tokrat vdelala v svežo, poletno jesensko kolekcijo cvetličnega nakita iz pravih rož, a naj raje govorijo izdelki sami, ko bodo ti dokončani.

Za prvi okus, kako bodo le-ti izgledali, spodaj objavljam nekaj sličic že narejenih polizdelkov, ki jih čaka še moja roka, da jih pobrusi, spolira in polakira, manjkajo jim tudi še zaključni delčki, nato pa bom lahko prve izdelke že položila v lične darilne škatlice in jim priložila še liste z opisi posameznega cvetja in njihove simbolike. Tako pripravljen cvetlični nakit bo čudovito darilo za ženske in dekleta, kakšni drobceni cvetlični uhani in ogrlice pa se bodo našle tudi za deklice. Unikatni cvetlični nakit iz smole in iz pravega cvetja, ki ga ustvarjam, je tudi izjemno lepo poslovno darilo ter darilo ob bližajočih se praznikih ob koncu leta, zato bom vesela, če si boste v moji e-trgovini Unikatnica.com izbrali kakšen izdelek zase ali kot darilo za koga drugega.

Sveža poletno jesenska kolekcija cvetličnega nakita - novi izdelki

Prvi novo nastali cvetlični izdelki iz sveže kolekcije cveltičnega nakita iz pravega cvetja so tu – čaka jih še nadaljnja obdelava: brušenje, poliranje, lakiranje in nameščanje zaključnih delčkov. Če bi si radi ogledali že dokončane izdelke iz cvetlične kolekcije nakita, kliknite tukaj: cvetlični nakit.

Izkoristite svoj DARILNI BON v vrednosti 5,00 EUR vse do vključno 30. 9. 2017, ob nakupu izdelkov vvrednosti vsaj 29,00 EUR. Koda za koriščenje darilnega bona se glasi: september2017

V kolikor bi si radi izdelke ogledali v živo, pa vas to soboto, 9. 9. 2017, med 10:00 in 19:00 uro vabim na ljubljanski ARTish (Gornji trg ob Herkulovem vodnjaku), kjer me s cvetličnimi izdelki najdete za stojnico z oznako Unikatnica. Vsi izdelki vam bodo na voljo po ugodnih cenah, prvi kupec prejme lično darilce mini cveltične uhane po lastni izbiri.

Na tem mestu naj vas še enkrat povabim, da v mesecu septembru izkoristite darilni bon v vrednosti 5,00 EUR, ki ga lahko izkoristite tako, da ob zkaljučku nakupa izdelka/ov v e-trgovini Unikatnica.com s klikom na Košarico v okence za kodo dodate tole kodo: september2017 ter nato zaključite nakup. Darilni bon lahko izkoristite vključno do 30. 9. 2017 do polnoči, zato pohitite in si izberite izdelek, ki je vam ali vašemu obdarovancu najljubši. Če pri izboru izdelka potrebujete mojo pomoč (pri izboru cvetličnega nakita vam lahko npr. svetujem tudi pri izbiri točno določenega cvetja, glede na horoskop znak obdarovanke/ca).

Naj vam zaupam še to, da za svežo kolekcijo poletno jesenskega cvetličnega nakita izdelujem tudi cvetlične angele to že četrtič zapored, ko bom angelsko vilinske cvetlične ogrlice povsem nenamensko izdelala v obdobju polne Lune, venomer pa izdelke pred brušenjem, poliranjem in lakiranjem polnim še s sončnimi žarki, ki prav ta hip, ko pišem te vrstice, sijejo na nastajajoče izdelke 🙂

Kliknite še na to povezavo: cvetlični nakit in preverite, katere nove cvetlične kose unikatnega nakita sem na poličke e-trgovine Unikatnica.com dodala danes 🙂

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.