Sveže: cvetlični prstani v modni modri ter lila vijolični barvi

Sveži cvetlični prstani v modni modri, lila in vijolični barvi

Jesen nas je že obdarila s čudovito paleto raznobarvnih jesenskih odtenkov. Živahne barve v rdeči, lila, rumeni, vijolični, tudi modri, oranžni in rumeni barvi se že veselo poigravajo z listjem dreves in cvetovi rož. Jesen imam zelo rada, ker mi, poleg sladkega kostanja, okusnega grozdja in dišečih gob, postreže z raznobarvnim cvetjem.

Jesensko cvetje je, zaradi intenzivnosti barv v tem letnem času, še toliko bolj živahno in opazno, zato ga še s toliko večjim zanosom vdelujem v cvetlične izdelke, ki jih ustvarjam iz smole.

Spodaj vam predstavljam nekaj primerkov unikatnih cvetličnih prstanov, ki sem jih izdelala iz modrih, vijoličnih in lila cvetov čudovite hortenzije in temno vijolično rumene mačehe. Mar niso čudoviti? 🙂 Na voljo so vam v e-trgovini Unikatnica.com, v rubriki cvetlični nakit. Vabljeni k ogledu in nakupu.

Cvetlični nakit - sveže - prstan s cvetovi modro vijolične hortenzije

Cvetlični nakit – prstan s cvetovi modro vijolične hortenzije, (prstan ni več na voljo, lahko pa vam izdelam podobnega, a unikatno drugačnega)

Cvetlični nakit - sveže - prstan s cvetovi temno modro-vijola rumene mačehe

Cvetlični nakit – prstan s cvetovi temno modro-vijola rumene mačehe, na voljo je v e-trgovini Unikatnica.com

Cvetlični nakit - prstan - cvet hortenzije

Cvetlični nakit – prstan – cvet hortenzije, na voljo je v e-trgovini Unikatnica.com

Cvetlični nakit - sveže - prstan s cvetom hortenzije

Cvetlični nakit – prstan s cvetom hortenzije, na voljo je v e-trgovini Unikatnica.com

Si želite nakita po vaših merah in željah, iz vam najljubših cvetic? Vabljeni, da mi pišete na info@nina-kolar.com ali me pokličete na tel. 041 349 658 in pogovorili se bomo o vaših željah.

 

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.