Sveži izdelki iz cvetlične kolekcije nakita

Cvetlični nakit - nova kolekcija

Že poznate čisto svežo kolekcijo cvetličnega nakita, ki ga izdelujem iz pravih rož? Če še ne, potem vas v spodnjem prispevku vabim, da se bolj podrobno spoznate z njo. Cvetlično kolekcijo nakita sem pričela ustvarjati lansko poletje, ideja za ta nakit pa je v meni rasla že mnogo pred tem.

Ker imam rada cvetice vseh barv in dimenzij in sem “otrok narave”, sem razmišljala, kako bi lahko rožice ovekovečila v unikatnem nakitu za vedno. In porodila se mi je odlična zamisel, ki sem jo kar kmalu udejanila. Cvetlični nakit (prstane, uhane, ogrlice, zapestnice in broške) izdelujem cca 3-4 dni, predno je izdelek dokončan, saj gre za dokaj zahteven postopek izdelave. V smolo namreč vstavljam rože, ki jih predhodno primerno obdelam in pripravim na o, da bodo nekoč za vedno vdelane v čudovite unikatne izdelke.

Cveltični nakit - prstani s pravimi cveticami

Cvetlični nakit – prstani s pravimi cveticami

Vsak izdelek posebej zahteva od mene 100% predanost ob njegovi izdelavi, saj moram biti prve ure izdelave v neposredni bližini izdelka, nato pa moram izdelek naslednjih 24-48 ur nenehno spremljati, preverjati, obdelovati, da dočaka še svoj “finale”, kot ga rada poimenujem – brušenje.

Cvetlični nakit-  kolaž

Cvetlični nakit- kolaž prstanov in broške

Ta, zadnji del postopka je izjemno naporen, a daje tudi lepe rezultate, sijaj izdelku in 3D učinek. Cvetlični nakit, ki ga krasijo številne travniške, gozdne, vrtne rože, pa tudi kakšni drugi naravni dodatki, ki jih najdem v naravi, vam je na voljo v moji e-trgovini Unikatnica.com, kjer ga lahko vse do vključno 1. 2. 2015 naročite brez poštnine! To vam podarim, do darila pa pridete tako, da ob zaključku nakupa vtipkate kodo: valentin v okence za kodo, jo potrdite oz. dodate in tako se vam znesek 2,80 EUR, kolikor znaša sicer poštnina, samodejno odšteje od zneska nakupa.

kolaz-cvetlicni-nakit-ogrlica-prstan-uhani-novi2-m

Vabljeni k ogledu in nakupu izdelkov – cvetlični nakit je čudovito darilo ob bližajočem se prazniku tistih, ki se imamo radi, pa tudi ob Materinskem dnevu ter Dnevu žena. Seveda ga bodo pripadnice nežnejšega spola vesele tudi ob kakšnih drugih posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, godovi ter druge obletnice.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.