Komplet nakita za vinsko kraljico Slovenije 2017 Majo Žibert

Slovenci smo lahko ponosni na vse naše kulturne dosežke, na vse izdelke, ki bogatijo našo kulturno dediščino, slovensko vino, še posebej naš slovenski Teran pa je tisto, na katerega smo lahko Slovenci še kako ponosni, saj smo prav zaradi njega prepoznavni tudi po svetu. Že 21. vinska kraljica Slovenije 2017 je 13. januarja 2017 postala Maja Žibert iz Šentruperta na Dolenjskem. Poslanstvo vinske kraljice je plemenito in odgovorno, saj le-ta s svojim znanjem združuje tri vinorodne slovenske dežele, vinogradništvo, vina, turizem ter kulturno dediščino doma in po svetu.

Vinska kraljica Slovenije 2017 Maja Žibert - unikatni komplet nakita

Vinska kraljica Slovenije 2017 Maja Žibert – unikatni komplet nakita

Za namen dogodka kronanja vinske kraljice Slovenije 2017 sem imela čast izdelati prav poseben, unikatni avtorski komplet nakita – zapestnico, ogrlico, prstan in uhane, ki jih je Maja žibert nosila ob kronanju. Sličice nakita si lahko ogledate spodaj, vidite pa ga lahko tudi v video prispevku, ki je bil objavljen pred dnevi na eni izmed naših komercialnih TV postaj ter na sličici prispevka, ki je bil objavljen na spletni strani Dolenjskega lista.

Vinska kraljica Slovenije 2017 Maja Žibert - unikatni komplet nakita

Vinska kraljica Slovenije 2017 Maja Žibert – unikatni komplet nakita

Menim, da je Maji kompletek nakita zelo lepo pristajal na krono in izbrano obleko v šampanjec barvi, izdelava tega kompleta nakita pa mi je predstavljala poseben ustvarjalni izziv. Pripravljam pa se že na nove ustvarjalne podvige, več o njih izveste v prihodnjih prispevkih.

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.