Ustvarimo skupaj: e-novičke za spodbujanje ustvarjanosti: Izdelajmo unikatni obesek v obliki rožic

Ustvarimo sami: Unikatni obesek v obliki rožic

Z unikatnim obeskom v obliki rožic boste polepšali svojo jesensko garderobo.

Poletja je skorajda konec, pred vrati pa že diši po topli jeseni. Ste lepo preživeli pretekle mesece? Ste ujeli kanček časa tudi za ustvarjanje?

Če časa za to zaradi številnih poletnih obveznosti niste imeli, vam želim, da si boste urico in pol časa uspeli utrgati za izdelavo unikatnega obeska v obliki rožic, ki vam ga, s podrobnimi postopki izdelave v sličicah in z besedo, predstavljam v tokratnjih novičkah Ustvarimo sami.

Zahtevnost izdelave tega obeska je  srednja, izdelate ga lahko tudi z najmlajšimi, seveda bodite ob tem pozorni le na to, da bodo ostri predmeti (olfa nožek ter ostali predmeti, ki niso primerni za otroške ročice), zamenjani s plastičnimi nožki.

Obesek, ki ga bomo izdelali skupaj, vam bo prav zagotovo popestril jesensko garderobo, saj bo jesen topla in sončna, tako da bo obesek lepo okrasil vaš vrat.

Vabljeni, da si s klikom na spodnje sličice ogledate in preberete postopke izdelave obeska.

POZOR! Za ogled postopka izdelave kliknite na spodnje sličice. Sličice se nahajajo na dveh straneh: spodaj pod temi sličicami najdete oznake strani 1,2. Ko si ogledate te, ki so na tej strani, s klikom na številko 2 pod sličicami pridete na drugo stran sličic.

Vam je bil članek všeč? Priporočite e-novičke tudi drugim, povabite jih, da se prijavijo nanje na http://www.nina-kolar.com. Zagotovo vam bodo hvaležni.

Imate morda kakšno vprašanje, predlog ali komentar? Pišite mi na info@nina-kolar.com in z veseljem vam bom odgovorila. Lep pozdrav do naslednjič! Nina

Avtor članka: Nina Kolar

www.nina-kolar.com

Avtorske pravice/Copyrights: Nina Kolar, www.nina-kolar.com, 2010. Kakršno koli kopiranje, fotokopiranje, citiranje, navajanje delov vsebine (fotografij, slik ter teksta) e-novic ter ustvarjalnega članka v celoti ali le njegovih delov za javno ali osebno uporabo, ni dovoljeno brez vnaprejšnjega dogovora oz. dovoljenja avtorice prispevka ter e-novic. Za dodatne informacije pišite na info@nina-kolar.com.