Vilinsko gozdni cvetlični nakit za Jasno

Vilinsko gozdni cvetlični nakit

Pred tedni sem od kolegice Jasne prejela zanimivo prošnjo, da ji izdelam povsem unikaten komplet cvetličnega nakita, ki bi bil izdelan iz njej priljubljenih cvetic. Kar dolgo časa sva izbirali primerno cvetje, saj si je za želela nakit v turkiznih barvah oz. iz kombinacije modrega in zelenega cvetja, vmes pa si je zaželela še nekaj bele.

Tokrat je bilo najbrž prvič, da sem toliko časa posvetila izbiri cvetja, saj je moralo biti to takšno, da je po barvah ustrezalo preciznim željam Jasne. Najprej sva izbrali gozdne zvončnice, ki pa se niso izkazale za najbolj primerne, tako da sva nemesto teh nato uporabili cvetove gozdne jagode, ki so pridale na nežnosti videza cvetličnega nakita. Modre torilnice, ki sva jih skupaj izbrali, so pomladno gozdno cvetje, ki spominja na travniške spominčice, le da so te bolj živih barv in nekoliko večje od navadnih travniških spominčic.

Gozdna praprot, ki sva jo nadalje izbrali, je vdahnila v cvetlično ogrlico, zapestnico, uhane in prstan svežino pomladnega gozda, domača svetlo zelena hortenzija pa dodala pridih tenkočutnosti in večplastnosti, ki ga simbolizira ta grmovnica. Na koncu je nastal čudovit komplet cvetličnega nakita, ki ga bo Jasna z veseljem nosila ne le v pomladno poletnih mesecih, pač pa tudi v hladnih mesecih.

Za uhane sem izbrala posebne zaponke, namenjene ušesom brez luknjic, saj Jasna v ušesih nima luknjic, tako so nastali manjši viseči uhai, ki se bodo Jasni lepo podali na njena oblačila v zelenih, modrih in turkiznih odtenkih.

Si tudi vi želite izdelavo cvetličnega nakita po vaših merah in željah, iz vam najljubših cvetic? Pišite mi na info@nina-kolar.com ali me pokličite na tel. 041 349 658 in dogovorili se bomo o vaših željah. Vabim vas tudi k obisku e-trgovine Unikatnica.com, kjer si lahko ogledate vse izdelke iz te kolekcije, ki so na voljo.


E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.