Nastajanje zimske kolekcije cvetličnega nakita – cvetlični angeli in vile

Zimska kolekcija cvetličnega nakita - engeli in vile

Luna, ta čudoviti naravni satelit, ima svojo edinstveno moč. Luna je močno povezana z žensko energijo in jo zato, četudi me kdaj malo “trka”, še kako cenim. Luna je simbol rodovitnosti in obilja, spočetja (vzhajanje), rojstva (polna luna) in umiranja (zahajanje), naravnega valovanja. In v času novembrske polne lune so se pričeli rojevati tudi cvetlični motivi angelov in vil, ki sem jih sestavila iz pravega cvetja in bodo krasili svežo, zimsko  kolekcijo cvetličnega nakita iz smole ter pravega cvetja. Napolnila sem jih z močjo lune, zgodaj zjutraj tistega dne pa še z močjo in svetlobo sonca. Sonce je simbol astrološkega znamenja Leva in s tem vsega, kar predstavlja moč, življenje, energijo, duhovnost, nesmrtnost, večno življenje. Pred tem sem spomladi in poleti nabirala in sušila cvetje in ga skrbno spravljala za zimsko obdobje, ko zunaj cvetja skorajda ne moremo več najti.

Cvetlični nakit - zimska kolekcija z motivi angelov in vil

Nastajanje zimske kolekcije cvetličnega nakita z motivi angelov in vil, ki jih napaja močna energija lune in sonca.

V poznih urah včerajšnjega dne, ko je imela polna luna še vedno vpliv prejšnjega dne, sem pričela z vdelavo cvetličnih motivov v smolo. Ta postopek je dolgotrajen in zahteva pozornost izdelkom skozi ves dan, tako sem tudi tokrat spat odšla proti zgodnjim jutranjim uram. V jutru novega dne sem nato opazovala motive cvetličnih angelov in vil iz zadnje strani. Dodala sem jim zlatitvene lističe in zlate nitke, ki bodo cvetlične angelske ogrlice še oplemenitili. Sedaj cvetlični angeli in vile tiho spijo v svojih “posteljicah” in si nabirajo moči, da jih bom lahko v prihodnjih dneh pobrusila, spolirala, polakirala in namestila zaključne delčke.

Cvetlični nakit - zimska kolekcija nakita z motivi angelov in vil

Cvetlični angeli in vile že pridno počivajo v svojih “posteljicah” in si nabirajo moči za nadaljnje postopke obdelave.

Veselim se že, da bom v prihodnjih dneh ugledala njihovo mogočno lepoto in me prav zanima, kakšna sporočila prinašajo meni ter vsem tistim ženskam, jih jih bodo krasili ti cvetlični angeli. Boste med njimi tudi vi? Če si želite cvetličnega angela zase, mi pišite na info@nina-kolar.com ali me pokličite na 041 349 658, da vam ga že sedaj rezerviram ali vam ga izdelam po naročilu. V kratkem vam bodo vsi izdelki iz te kolekcije nakita na voljo v moji e-trgovini Unikatnica.com, v rubriki Cvetlični nakit.

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.