4 urna ustvarjalna delavnica: Izdelava nakita iz žice, Ajdovščina 13. 5. 2014

Ustvarjalne delavnice - nakit iz žice - Ajdovščina 13. 5. 2014 - čudoviti kvačkani uhani iz rdeče žice, okrašeni s perlami

4 urna ustvarjalna delavnica – 13. 5. 2014 v Ajdovščini – izdelava unikatnega nakita iz žice (od 10:00 do 14:00 ure)

Delavnica bo potekala med 10:00 in 14:00 uro. Na delavnici bomo izdelovali unikatni nakit iz žice – žico različne debeline bomo ovijali, ukrivljali in iz nje izdelovali čudovite vzorce, s katerimi bomo okrasili osnove za nakit. Pri delu bomo uporabljali tudi perle iz Fimo oz. Cernit mase, plastične ter steklene perlice, izdelke pa boste po končani delavnici odnesli domov. Kliknite na povezavo za podroben opis oz. program delavnice. Vabljeni tudi k ogledu fotoreportaže iz delavnice, ki je potekala konec marca v Novem mestu.

Program delavnice: Na delavnici se boste naučili osnovnih in naprednejših tehnik izdelave nakita iz žice – žike različne debeline boste ukrivljali, zvijali, zavijali, prepletali in iz njih naredili enkratne, neponovljive vzorce, ki bodo krasili vaše uhane, ogrlice, zapestnice, prstane in broške. Pri delu boste uporabljali tudi steklene in plastične perle, perle iz Fimo mase, zaponke, nastavke in obročke, s katerimi boste okrasili vaš nakit iz žice.

Cena delavnice: (4 ure) – 29,00 EUR, investicijo lahko poravnate najkasneje 3 dni pred delavnico, na podlagi izdanega predračuna, ki ga prejmete po prijavi na delavnico.

Material, pripomočki, prigrizki: prigrizki, pijača, material in vsi pripomočki so všteti v ceno, na delavnico prinesite le dobro voljo, oblecite pa se v udobna oblačila, saj bomo veliko zvijali, uvijali in prepletali, se pravi, delali z rokami.

Lokacija delavnice: prostori ŠENT-a Ajdovščina, Bevkova 2, Ajdovščina (kliknite na sličico za povečavo zemljevida).

Ustvarjalne delavnice - izdelava nakita iz žice - ŠENT Ajdovščina, Bevkova 2, Ajdovščina, 13. 5. 2014

Ustvarjalne delavnice – izdelava nakita iz žice – ŠENT Ajdovščina, Bevkova 2, Ajdovščina, 13. 5. 2014

Prijava: število mest je omejeno, zato je obvezna predhodna prijava na delavnico. Na delavnico izdelave nakita iz žice v Ajdovščini se lahko prijavite najmanj 3 delovne dneve pred pričetkom delavnice tako, da izpolnete spodnji kontaktni obrazec ali pa pišete na info@nina-kolar.com oz. pokličete na 041 349 658 (od ponedeljka do petka, med 11:00 in 17:00 uro). Po prijavi vam bom poslala predračun, ki ga poravnate pred pričekom delavnice, na kateri prejmete še račun.

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec. Polja, označena z *, so obvezna.

Ime*

Priimek*

E-naslov*

Telefonska številka*

Aktualne delavnice - označite, na katero delavnico se prijavljate
Ljubljana (od 17:30 do 21:30 ure, Strelišče, Dolenjska cesta 11), 26. 02. 2015 - 4 urna delavnica izdelave nakita iz žice - Cena: 32,90 EURNovo mesto (točen termin delavnice bo znan nakdnadno) - 8 urna delavnica izdelave mozaičnega nakita - Cena: 49,00 EUR4 urna delavnica izdelave nakita iz gline ki se suši na zraku - Cena: 29,00 EUR (novi termini bodo znani v kratkem)7 urna delavnica Izdelava unikatnega nakita iz Cernit mase (prstani; obeski; ogrlice; uhani; zapestnice) v tehniki mille fiori - Cena 49,00 EUR (novi termini bodo znani v kratkem)8 urna delavnica mozaičnega nakita - ( cena in točen datum delavnice bosta znana v kratkem)

Stanujete v mestu, ki je preoddaljen od kraja izvedbe delavnic? Označite, v katerem mestu bi se še želeli udeležiti delavnic ter katere delavnice
Slovenska BistricaMariborMurska SobotaPrimorska4 urna delavnica - Izdelava nakita i žice4 urna delavnica - Izdelava nakita iz gline, ki se suši na zraku7 urna delavnica - Izdelava nakita iz polimerne gline v tehniki mille fiori (tisoč rožic)8 urna delavnica mozaičnega nakita - (Cena in točen datum delavnice bosta znana v kratkem)

Želite prejemati obvestila o novih terminih delavnic?

Zadeva

Sporočilo

Prijava

 

Deli s prijatelji/Share

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.