Sveže – angelsko vilinske cvetlične ogrlice kot lepo darilo za Božič, novo leto in rojstni dan

Cvetlične angelsko vilinske ogrlice

Končno so luč sveta ugledala prve cvetlične angelsko vilinske ogrlice. Rojevale so se sredi novembra, več dni, v obdobju, ko je na nebu sijala mogočna, največja polna luna, ob jutrih pa je cvetlične ogrlice ob nastajanju pozdravljajo toplo novembrsko sonce. Zato so te ogrlice prav posebne. Luna, naš naravni satelit, je namreč v dneh, ko je bila polna, s svojo energijo ženstvenosti, obilja, poduhovljenosti in rodovitnosti polnila telesa angelov in vilink, Sonce, naša mogočna sijoča zvezda, pa je svojo močno energijo ob jutrih božalo krilca teh drobnih, a tako mogočnih angelsko vilinskih cvetličnih bitij. Sonce jim je v naročja natrosilo še zlati prah svojih žarkov in ga v obliki zlatitvenih lističev natrosilo na čašice cvetja, Luna pa je njihova telesca oblekla v prosojna oblačila, zašita z zlato nitko.

Cvetlični nakit - nova kolekcija angelsko vilinskih cvetličnih ogrlic

Cvetlični nakit – nova kolekcija angelsko vilinskih cvetličnih ogrlic na voljo v e-trgovini Unikatnica.com

Nato je sonce, ko je bilo na najvišji točki neba, k angelom in vilinkam poslalo dolge sončne žarke, ki so predstavljali mostove do src ljudi, ki so jim bila ta cvetlična bitja namenjena. Angeli in vilinke so tedaj nastavili dlani soncu, si očistili svoja krilca in poleteli na sončnih žarkih do tistih ljudi, ki so jih najbolj potrebovali in jim prišepnili skrivnost, ki so si jo želeli in jo potrebovali slišati prav v tistem trenutku. Vabljeni k ogledu cvetličnih angelsko vilinskih ogrlic, ki sem jih v teh dneh postavila v e-trgovino Unikatnica.com in predstavljajo lepo praznično darilo ob bližajočem se Božiču, novem letu ter ostalih osebnih praznikih.

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica

Angelsko vilinska cvetlična ogrlica z mahom, cvetjem kaktusa, cvetnimi lističi orhideje, zlatitvenimi lističi ter zlato nitko.

Darilce z izbranim cveltičnim angelom prejmete v lični darilni škatlici, opremljeni z lističem, na katerem je zapisana zgodba o nastanku cvetličnega angela oz. vilinke, njegovim pomenom ter navedenim cvetjem, ki ga vsebuje. Vabljeni, da informacijo o cvetličnih angelsko vilinskih ogrlicah podelite tudi s vojimi prijatelji, znanci ter tistimi, za katere menite, da bi jim bili angeli in vilinke v pomoč. Hvala! 🙂

Vas zanima, kako so nastajali cvetlični angeli in vilinke? Preberite si dva prispevka o nastajanju cvetličnih angelsko vilinskih ogrlic:

Nastajanje zimske kolekcije cvetličnega nakita – cvetlični angeli in vile

Nastajanje zimske kolekcije cvetličnih angelov in vilink – 2. del

Če si želite cvetličnega angela zase, mi pišite na info@nina-kolar.com ali me pokličite na 041 349 658, da vam ga že sedaj rezerviram ali vam ga izdelam po naročilu. V kratkem vam bodo vsi izdelki iz te kolekcije nakita na voljo v moji e-trgovini Unikatnica.com, v rubriki Cvetlični nakit.

E-knjiga: Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice - Nasveti in ideje za začetnike

Vabljeni tudi k branju moje BREZPLAČNE e-knjige Priročnik za izdelavo unikatnih prstanov iz žice – Nasveti in deje za začetnike, v kateri na 39 straneh v slikah in z besedo prikazujem izdelavo treh prstanov v različnih načinih. E-knjigo prejmete ob prijavi na brezplačne e-novičke Ustvarimo skupaj – izpolnite obrazec v desnem meniju in poglejte v svoj e-nabiralnik, kjer vas bo čakalo sporočilo s povezavo za potrditev prijave. Če sporočila ne prejmete v svoj inbox, poglejte še med spam pošto.

Deli s prijatelji/Share


Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.